E30 --> 2.5tds
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
60 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Re: E30 --> 2.5tds
Супер е колицата, за отвън какви планове имаш ?
П.П. Аз съм тоя дето днеска те заговори пред 96-то
П.П. Аз съм тоя дето днеска те заговори пред 96-то

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

По план график трябва да мина на 5 болта с 17 или 18 ки и да сложа оригиналната и броня (хромираната) отпред и по-голям кулер от S класата ще е перфектен, и боя, че по задните калниците нещо се опитва да избива ръжда.
Лоша вест колеги .... Е30 ката заминава за части усуках купето....
Темата вече минава другия под форум.
(

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Много вървят тия дизели бе. Удари ли я или просто при рязко подаване на газ изгнилото се сцепи?
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Тамън щях да пиша какво се е случило, вчера видях как те дърпаха и стържеше бая на желязо. Какво се е случило ? 

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Спуках гума и се завъртех на релсите и се набих странично в спрял ТРАМВАЙ... иначе отзад карето е заминало и то стъжеше Нямам думи 5 години ... толкова труд и сега .. обмислям какво да правя купе ли да търся, цяла кола ли,или да я разпъна и да се прави иначе има една е30 от Стара Загора 324д изглежда доста запазена
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Казах ти - ако ти трябват леви панели, колонки или квото там решиш да изрежеш - имаш ги. Иначе по добре търси направо некое комби. Всичко от твойта кола + дисковете отзад, щангите, дебелите макферсони и тнт. от комбито. Във всеки един от случаите - много работа те чака. Успех
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
Мерси имаш една бира от мен !!! но вече реших понеделника отивам до Стара Загора за една 30-ка и ще си прехвърля двигателя стига да я удобря 

- KPETEH
- старши ентусиаст
-

"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
Колега, какво е положението - взе ли другата, за която ходи до Ст.Загора,, започва ли филма отначало или да чакаме темата в "продава части"..
Иначе - ако не си купил донор, при нас излезе една читава 324-ка, която евентуално ще се продава.
Иначе - ако не си купил донор, при нас излезе една читава 324-ка, която евентуално ще се продава.
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
Взех едно комби от колегата Любо 318 ка и за сега ще го карам така, и вариантите са два да продам ТДС-а и да сложа някои М50 или пак ТДС - а в процес на размисъл съм 

- djony
- Потребител
-
- Кара: Peugeot 406 2.0T
- Мечтае да кара: Е30ка в завършен вид
- Детайли за колата: AE27835
Слагай ТДС-а.
30-ки с М50 под път и над път...

Дамм мисля да го сложа, обаче преди манипулацията я правих в радомир а не ми се дават 200лв за да я закарат старата до там, а пред блока някак си не върви ....
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
Мое те уредим със скеле и макара, проверени с м52 и м40 

60 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4