Гърнето ми реве за пенсия
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Та така, одеве проверих и получих следните оферти:
1. АСПО - неръждавейка. С монтаж 110 лева на острия завой на Дървеница (за гаранция незнам, някъв харабин май е там...).
2. Някакво българско алуминизирано NONAME (било правено от Терем - бившите военни заводи) 1г. гаранция 76 лева в М-Комплект Дружба. С монтажа 86 лева.
3. Walker-а се оказа, че струва над 200 лева и го няма...
Аз понеже всички таратайки досега съм ги карал до морга, та никога не съм сменял гърне и затова искам съвет от доволни/недоволни. Ако ли не, да взема някое втора употреба ор'гинал, пък я камилата, я камиларя
. Ке го намажем с грунд, цинк, боди, смола, шегрен, боя, ке го увъргалям в грес и ке го умотам в бинтове 
1. АСПО - неръждавейка. С монтаж 110 лева на острия завой на Дървеница (за гаранция незнам, някъв харабин май е там...).
2. Някакво българско алуминизирано NONAME (било правено от Терем - бившите военни заводи) 1г. гаранция 76 лева в М-Комплект Дружба. С монтажа 86 лева.
3. Walker-а се оказа, че струва над 200 лева и го няма...
Аз понеже всички таратайки досега съм ги карал до морга, та никога не съм сменял гърне и затова искам съвет от доволни/недоволни. Ако ли не, да взема някое втора употреба ор'гинал, пък я камилата, я камиларя

It's not who You are, it's who You know...
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Вземи нес-спорта от сони като ще е гарга поне да е рошава нема да ти терака само мотора поне шум ще вдигаш
п.с.майтап да не се обидиш

п.с.майтап да не се обидиш

- logout
- старши ентусиаст
-
- Putzmeister
- кандидат ентусиаст
-
а предишното ми Е21 323 съм купувал средно гърне от "Дару кар",а след като изгоря си купих "Walker".Обаче "Walker" не смятам да купувам повече през живота си-не съм доволен
На мен колата ми дойде от Австрия с Walker и много ми харесва - и вървеж и звук - тихо гърненце, което прави малко повече шум над 3500об/мин. Но за 200 лева....ще карам докато замине, но после ще е неръждавейка - сигурна работа!
Успех
Дай 102% от себе си! Винаги...
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
200 лева...много пари са това
МОето гърне е правено по ръчен труд, но съм доволен - "боботи" добре, не е шумно, върви си колата супер. Но специално М10 дали е със или без гърне май няма много значение, виж ако му се сложи турбина е друго:) Аз се чудя само дали колата ми е с катализатор или не?!? 05.1986 е произведена.

BMW only!
- logout
- старши ентусиаст
-
Днес се ровнах малко и разбрах, че АСПО също правят алуминизирани гърнета, а не от неръждавейка. Оня арабин ме метна нещо - неръждавейка било. Аре у лево. Утре сутринта отивам в Дружба в М-Комплект и си сменям ревалника. То всъщност се оказва, че гърнето в момента е изключително тихо - просто в него не влиза нищо
- боботи тръбата... Та ще видим новото колко време ще изкара.

- logout
- старши ентусиаст
-
Сутринта около 10:00 старото гърне млъкна завинаги... сега се търкаля при останалите в канавката до сервиза на ЕМ Комплект. Беше Bosal, мир на ръждата му
.

- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
А това гърне ако не е тайна, колко изкара от покупката до "мир на ръждата му!"?? Не че нещо ама аз съм със същото чисто ново, та да знам 

- logout
- старши ентусиаст
-
Ами аз като я купих колата миналата есен (октомври), вече пърпореше, но ми го оправиха за 5 лева. Значи е изкарало около 8 месеца вече ръждясало - до пълното скапване. А кога е сменявано в Германия, едва ли някога ще разбера, но все си мисля, че ще да е някъде около 2000-та година, защото от тогава са последните данни за цялостно сервизно обслужване.
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
на мойта кола гърнетата бяха - средно Босал, задно Walker... 1:1 с оригинала и на звук и на здравина и на изпълнение
Правени във Стара Загора от по предишния собственик на мотора та не мога да кажа цена но бяха уникални... пазя си ги за следващия автомобил 

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Ми те Walker гледам че са на горе долу същата цена тука като Bosal, та предполагам че и качеството е сходно. По към 100 Евро са задните, а в БМВ за оригинално ми искаха 200 да им се не знае
аз смених само задното, другите ужким са здрави ма пак ми е шумно нещо 

27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2