ако може да попитам...

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: е21

ако може да попитам...

Мнение от magareto_yori » 25 Юли 2006, 0:03

здравеите сектанти :mhihi: са зех да стягам бавареца и веднага ми изникнаха въпросителни,а знам 4е тука има хора дето знаят и могат и се надявам да помогнат на изпадналия в беда.и така:
1.десния ел джам не ба4ка и се си мисля 4е е мотор4ето и свалих кората ама то нали е скрито вав вратата а там едни траби4ки и жици и не го мъ4их да не разбия нещо.та вапроса ми е как то4но се демонтира?
2.когато запаля и колата е на обороти има едно 4укане на метал в метал и аз си мислех 4е ще да е удрящ се ауспух в купето, ама не е щот оня ден го гледах а тои е стабилен като 4ук,а и забелязах 4е при натиснат съединител не се 4ува нищо.
3.като свалих корите под кормилото и жабката се откри такава гледка,4е аз леко се притесних,щото предишния собственик беше насосвал и побългарявал и сега има няколко букси дето си седят свободни и се 4удя за какво може да са.ина4е вси4ко работи ама мира не ми дава да ги гледам така.
ами за сега това ша да е :uups: имам още въпроси ама не искам да ставам нагъл още с влизането във форума :lol:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 25 Юли 2006, 0:14

Мнението ми едва ли ще да е от най-компетентните, ама поред на номерата:

1. Преди да сваляш моторчето, виж дали идва изобщо ток до него. Може изобщо да не се налага да го сваляш, ако проблемът ти се окаже на друго място (копче, букса на вратата, прекъснат кабел).
2. Може би аксиалният лагер си е изпял песента (респективно съединителят).
3. Тва последното едва ли някой ще се наеме да ти го оправи. Сори, ама да работиш по ел. инсталация след нечия "майсторска" намеса е жив кошмар. Е, намират се и ентусиасти...
It's not who You are, it's who You know...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Scouser » 25 Юли 2006, 5:22

Така аз да допълня към поста на магаренцето. Скоросната кутия е ребилдвана и е с нов "спортен" сиединител, и си работи супер. Аз си мисля някой носач да не е заминал и самата скоростна кутия да се допира до купето. За другото ше има да се глезим с жички тая седмица :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: е21

Мнение от magareto_yori » 26 Юли 2006, 18:19

ако проблемът ти се окаже на друго място (копче, букса на вратата, прекъснат кабел).

мда маи ще да е коп4ето!сега го разглобох и бе[е доста поизгоряло и износено.следва поялникова интервенция от моя страна и ще видим кво ша стане.Мерси Logout!
Изображение

Назад към E30