закъсах го......
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: за шибания проблем
pepibmwe30 написа:Абе то го прави и на газ ама аз само я карам с 98 от ЛУК а на газ я карам само на дълго и първо почна да ми го прави на газ и после почна на бензин.Днес пък като я взех от диагностиката вече и на високи обороти прекъсва!
Едно ще ти кажа - след като го прави и на газ и на бензин и не става въпрос за празен ход, а под товар и в обороти - проблема ти следва да е в запалването

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Re: за шибания проблем
stenly написа:pepibmwe30 написа:Абе то го прави и на газ ама аз само я карам с 98 от ЛУК а на газ я карам само на дълго и първо почна да ми го прави на газ и после почна на бензин.Днес пък като я взех от диагностиката вече и на високи обороти прекъсва!
Едно ще ти кажа - след като го прави и на газ и на бензин и не става въпрос за празен ход, а под товар и в обороти - проблема ти следва да е в запалването
Демек Дистрибуторна капачка, палец и кабели и свещи,а може и бобината да е тръгнала но по нагоре си писал че си ходил в "Дунев"
там има доста добър диагностик та незнам как така не са се справили с проблема ти

- pepibmwe30
- младши ентусиаст
-
- Местоположение: софия в тих квартал,вчера убиха 2ма ,3 ма.Стрелбище
Дуневците се поправиха оправихами колата ..кабел на свешта беше леко дефектирал и неса могли да го хванат като ги смених с нови се оправииииииииииииии
Все пак благодаря на всички ентусиасти които са отговорили

Абе като се качиш на БМВ после други коли не ти се карат нали!
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Aleks написа:А май си извадил и късмет че не е думнала
Арабия с тая газеница

Щеше да има в под рздела "Купува"
Търся дебитомер за М40-еееееее!
Направо трее да почерпиш