Искам оборотомер, ама
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Ама той е временен разходомер, мърда се рязко в зависимост от подадената газ и от скоростта, с която се движиш. ПРи мен въобще не е точен, дали защото таблото ми е от троен стоп. Както и да карам ми стои все на 30 литра, като отпускам газта си мърда плавно надолу-нагоре, но при постоянна скорост си стои на 30, хем колата е отлична, а разхода си е нормален. Хич не ми допада моя, явно има някакъв проблем със самото отчитане, ако беше читав може би би бил полезен, наистина. Смешното е, че бмв не са най-икономичните коли и да сложат разходомер - нали се сещаш колко е приятно с едно 750il да си гледаш разхода
едит: а между другото как кофти изравяме някакви стари и вече приключили теми и почваме да си чатим - много предизвикваме Дилян
Пак ще трябва да цепи темата, ама кво да се прави - човек да се пошегува и веднага му отговарят сериозно 

едит: а между другото как кофти изравяме някакви стари и вече приключили теми и почваме да си чатим - много предизвикваме Дилян

BMW only!
[steeN] написа:например, защотото като имаш някакъв проблем с колата и разходомера скача винаги надясно с 1-2 литра...
Real life случка: моя разходомер, дори когато съм закрепил постоянна скорост и не мърдам педала на газта, понякога скача за момент с 2-литра нагоре (или надолу - не помня) и пак се връща. Разхода ми се види нормален - 10/100 полу-градско. Някакви идеи от какво ше да е това?
Алекс, твоята ситуация ми изглежда нормално, но моята е малко по-различна - няма наклони, на напълно равен терен, с напълно константна скорост и положение на педала на газта, стрелката на разходомера от време на време рязко 'трепва' с 2 литра нагоре и се връща. Това мисля ще се съгласиш че е некъв вид malfunction. Аз лично се надявам да е от таблото, но като се е отворила тема реших да питам.
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2