някой с м10б18 Л-джетроник
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
някой с м10б18 Л-джетроник
търся някой с такъв мотор защото искам да сменя блока да видя от него ли ми е проблема, а именно колата пали и има + на дюзите но блока не подава сигнал и майстора каза че в това се съмнява

- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
аз на газ лесно ще си я направя ама карб нема тура никога, от такова се отарвах и пак на него да се връщам, искам да пробам с др дали ша стане ако не само ЛПГ и тва ше и е

Значи аз си сложих карб (ладов) като алтернатива ... щото ми тряваше колата и сложих и гас и карах само на и единствено на гас и интересното е е при мен нещата се получиха така колата си варвеше без проблем палеше сии студена и топла даржеше си празния ход само че ми се разщрака веригата ... и не ми се искаше да е допрееба кат скъсам пак някой клапан и е спрях докато ми остане време да е оправя и свалих си ангренажните колелета смених оптегач плазгач и т.н. презацепвам разпределителя зглобявам и аха да паля ... изненада ...
и понеже до тогава карах с един зуп предварение (горе долу сички коли така си ги карам) а тоя път е напраих точно викам аи да и дам пак един зъб и върнах си е и пак нищу ...

Thing fast or die!
4 мнения
• Страница 1 от 1