помощ за часовника

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 16 Фев 2006, 17:38

Благодаря за отговорите почти всичко ми стана ясно Значи часовника си работи датата също сензора светлинния и той бачка обаче или ми го няма температурния датчик или е преебан щото всеки път като вляза в колата и ми пилка микрофона под лявата кора и ми показва
-30 градуса нещо става с тия температури ?????????увам същия досаден звук , не ми прави впечатление шото мисля сиче е студено а кога гледам оня закова на -37 градуса поглеждам да ли е там щото го знам къде седи и си беше там ама на -37 на е30 жъобще не знам къде седи ако някой знае ;)

Така а лампата между часовниците никога не свети а и не прозира никаква иконка като на другите лампи и си мисля дали въобще е лампа. макар че изглежда точно като лампа а от горе й пише мото метър.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 320
Детайли за колата: E30 320 Megasquirt MS II-extra,DIY wideband

Мнение от valentino » 17 Фев 2006, 12:58

Да беше написал всичко това в първия си пост щеше да е много по лесно.
По въпроса за часовника и моя показва от време на време -30 градуса,даже и при външна температура +35.При мен причината е вътре в самия часовник.Аз го свалям,презапоявам внимателно всички спойки с малък поялник и всичко работи поне 3-4 месеца.Нямам време и желание да открия кой точно елемент е дефектен.
По въпроса за лампата-там има лампа само когато имаш CHECK модул над огледалото за обратно виждане в купето-представлява правоъгълно табло с червени лампи(светодиоди) за проверка на лампи и нива на течности по колата.Доколкото знам това го имат само 6 цилиндровите БМВ.При даване на контакт Лампата с надпис CHECK почва да мига.При мен надписа CHECK на таблото с уредите се вижда ясно дори и без лампата да свети под него.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 21 Фев 2006, 18:49

явно няма нищо само място е оставено
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 318i
Мечтае да кара: Е30 М3

Мнение от ivo_cool » 01 Май 2006, 22:24

Значи да не пускам нова тема искам да попитам нещо :arrow: Значи на бордовия ми компютър ми свети лампата за ниски къси светлини това какво означава и как да го оправя че да не ми свети повече
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 01 Май 2006, 23:28

Винаги има едно решение - махаш лампичката на таблото, която отговаря за ниски къси - вече няма да свети :mhihi:
BMW only!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 318i
Мечтае да кара: Е30 М3

Мнение от ivo_cool » 02 Май 2006, 8:53

е сега аз сериозно искам да знам и не искам да променям нищо по колата, ако има друго разрешение казваите
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!

Предишна

Назад към E30