Малко помощ... моля
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- BMWIKTOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E53 3.0i,Mini cooper S JCW
- Мечтае да кара: E30 M5 :)
Аиде да се включа и аз! Значи аз съм със 4.10 шпер и на 3 правя 135км. съм със 205/40/17!!! има ИСки със 3.91 също!!!
сега по въпроса! Значи както казва Симпъл Мен ако чуваш ясно и отчетливо прекъсвача нямаш проблеми или по точно проблемите са с таблото(лесно ще провериш на компютър)
...обаче ако прекъсва като на "запазен" М40
Филма е много лош!
Обаче аз предполагам че са сменявали таблото и е от шестак!свали го и го огледаи дали няма някъде година 84/88 което да те насочи че е сменяно защото ИС се прави от 89' въпреки че може таблото да е 88'
иначе и то се оправя ама питаи Яворчо как става играта (маи имаше нещо с некви букси ако не се лъжа
аиде дерзай че събора наближава!!!

сега по въпроса! Значи както казва Симпъл Мен ако чуваш ясно и отчетливо прекъсвача нямаш проблеми или по точно проблемите са с таблото(лесно ще провериш на компютър)
...обаче ако прекъсва като на "запазен" М40

Обаче аз предполагам че са сменявали таблото и е от шестак!свали го и го огледаи дали няма някъде година 84/88 което да те насочи че е сменяно защото ИС се прави от 89' въпреки че може таблото да е 88'

иначе и то се оправя ама питаи Яворчо как става играта (маи имаше нещо с некви букси ако не се лъжа

аиде дерзай че събора наближава!!!
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Абе дигайте оборотите яко не му се притеснявайте... то като му дойде края ще чуете
леко че увиснат клапаните и буталата ще им помогнат да се затворят
А мое и да излитне някоя биела да погледне кой се ежи на десния педал 

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- _r3sp3c7_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: модерен ВАЗ
Дилян Пенчев написа:Абе дигайте оборотите яко не му се притеснявайте... то като му дойде края ще чуетелеко че увиснат клапаните и буталата ще им помогнат да се затворят
![]()
![]()
![]()
![]()
А мое и да излитне някоя биела да погледне кой се ежи на десния педал

Работата е на 50% свърше, почти е моя собственост, ама да не говора, че се случват ебати издънките така

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Айде чакаме с нетърпение и задължително с подробен снимков материал.
Ако оборотомера не показва правилно се сменя само "декодер-щекер"
(така мисля му беше името) 20 лв. при Явор
Доста теми са писани за проблемите с таблата и във повечето той се обажда с инфо по въпроса,ама сега що си трае
Ако оборотомера не показва правилно се сменя само "декодер-щекер"
(така мисля му беше името) 20 лв. при Явор

Доста теми са писани за проблемите с таблата и във повечето той се обажда с инфо по въпроса,ама сега що си трае

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Щото му е писнало на човека да обяснява едни и същи неща по 50 пъти:) ИМа ли нещо общо този кодов щекер и с километража? Че мен там ми е проблема. ВСъщност, едва ли има, защото оборотомера си е ток, но все пак да питам.
BMW only!
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
amd написа:Щото му е писнало на човека да обяснява едни и същи неща по 50 пъти:) ИМа ли нещо общо този кодов щекер и с километража? Че мен там ми е проблема. ВСъщност, едва ли има, защото оборотомера си е ток, но все пак да питам.
Мисля че има не отчита вярно.
Потърси из форума има доста теми все някъде ще изскои нещо аз поне в две три теми съм чел за километража и въобще за цялото табло.
Има доста изписано

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2