Два тъпи въпроса
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Два тъпи въпроса
Имам (съвсем отскоро) 316i, 1990 г., с двигател M40.
Та, ето ги тъпите въпроси:
1.Има ли отделен резервоар за течност за съединителя или е общ със спирачките? Гледах една книга от AutoPoint, където пише, че има, как се гледа нивото и т.н., после се зверих на моята кола и не можах да разбера къде е.
2.Не знам какво прави едно копче, което се намира долу вдясно от волана (май някъде надолу от индикаторите, ама на ниво по-ниско от волана). Има три положения - седи си на средно, а може вляво и вдясно.
:-)
Та, ето ги тъпите въпроси:
1.Има ли отделен резервоар за течност за съединителя или е общ със спирачките? Гледах една книга от AutoPoint, където пише, че има, как се гледа нивото и т.н., после се зверих на моята кола и не можах да разбера къде е.
2.Не знам какво прави едно копче, което се намира долу вдясно от волана (май някъде надолу от индикаторите, ама на ниво по-ниско от волана). Има три положения - седи си на средно, а може вляво и вдясно.
:-)
отг::Два тъпи въпроса
Mislq che pirachanta technost i tazi na syedinitelq e edna i syshta, a tova kopche buton li e ili e vrytka? Pri men ima edno deto se vyrti i sluji za regulirane na visochinata na farovete, no ne znam dali stava sypros za syshtoto!
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Pri men sushto ima vrutka i e napravena fabrichno za regulirane na kolonite dali da sviriat desnite ili levite.
FIRES ON ALL CYLINDERS
FIRES ON ALL CYLINDERS
Ops :o) obyrkah dqsno i lqvo! :o( Znachi tova v dqsno e za zadni i predni koloni :o), no pak ne znam dali govorim za edno i syshto byrtqshto se chudo.
Не, не се върти, а се превключва на общо 3 положения - ляво, средно, дясно. Не е свързано с музиката - с около 15 см. е наляво и надолу от касетофона. На пръв поглед нищо не прави...
6 мнения
• Страница 1 от 1