Як мерак за Е-30 324td turing

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от niko_first » 21 Ное 2005, 19:04

енее не се пързалят :mhihi:
мога да ти кажа даже че се пързаля повече от твоита 318-ка/на асвалт/ без да се засягаш колега :winky:
ама верно върви повече от 318 :roll:
ама че тряа да си загрее първо тряа, и са колко издържа на ръчки незнам, предполагам че по малко от бензинката
ама определено добре се суче :winky:
а на снягггг....тряаа да пазиш стълбовете :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение.
само гасссс на ИС-ката

Потребител
Аватар

осукан колянов вал

Мнение от BULLET » 21 Ное 2005, 19:10

Доколкото знам омегата е с БМВ мотор това за усукването ха вала е рядкос триабва да си некав здрав тиранин щом на моито киомбе още не сам го усукал а моито все пак е форд :twisted:
брат ми има 325тдс загриава до нормална температура за да не спукаш главата както на ВСЕКИ по сьвременен мотор и забравиаш 4е си с дизел по4вш да летиш :mhihi: :help:
BMW Това е всичко

Потребител
Аватар

Мнение от BULLET » 21 Ное 2005, 19:18

Да не забравиаме приатниа 6 цилиндрож глас с които ти говори :twisted: и те кара да забравиш реалноста и проблемите си :lol:
BMW Това е всичко

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kam_tod » 22 Ное 2005, 0:48

трябва само отначало да я изчакаш малко да загрее... после ела гледай какво става! това са 6 цилиндъра с голям въртящ момент и турбо! да не говорим какво става и като и 'освободиш' всичките коне с чуп-тунинг!
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: валяк

///

Мнение от simoniko » 22 Ное 2005, 11:38

Чувал съм,че не било хубаво за мотора да слагаш чип :dunno:
Има ли нещо вярно в това ?
Иначе 140кончета ще е друго?
И горе долу колко ще ми струва ??? :roll:
Гворим за 324тд
BULLET

младши ентусиаст
Аватар

Re: ///

Мнение от kam_tod » 23 Ное 2005, 20:22

simoniko написа:Чувал съм,че не било хубаво за мотора да слагаш чип :dunno:
Има ли нещо вярно в това ?
Иначе 140кончета ще е друго?
И горе долу колко ще ми струва ??? :roll:
Гворим за 324тд
BULLET

Няма нищо вярно в това, че не е хубаво за мотора да се слага чип (то не се слага чип, а се сменят параметрите в таблицата с данни, които чете ДДЕ-то). Напротив, по този начин се достигат номиналните параметри на работа на двигателя и оригинално заложената мощност. Има много насписано по темата, пусни една търсачка за повече ограмотяване.
Струва различно, важно е някой да го направи като хората. Но по-малко от 300 евро няма да намериш.
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 23 Ное 2005, 20:35

EUR300 :shock:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Предишна

Назад към E30