Пишете ме и мен ...
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- simple_man
- 323i Killer
-
- Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
- Мечтае да кара: G81 M3
Честита придобивка!
Добре дошъл в клуб Е30 и по специално IS!Мога да ти кажа, че това е един невероятен автомобил и ще те радва много!На снимките изглежда перфектна просто!Със здраве да си я караш!
ПС:Само уекия Sparco Upgrade, не ме зарадва много!Оригиналния волан е много по-хубав /лично мнение/!
Добре дошъл в клуб Е30 и по специално IS!Мога да ти кажа, че това е един невероятен автомобил и ще те радва много!На снимките изглежда перфектна просто!Със здраве да си я караш!
ПС:Само уекия Sparco Upgrade, не ме зарадва много!Оригиналния волан е много по-хубав /лично мнение/!

simple_man написа:ПС:Само уекия Sparco Upgrade, не ме зарадва много!Оригиналния волан е много по-хубав /лично мнение/!
Подкрепям с 2 ръце,но ти си знаеш

Как би я сравнил с 320-ката Е36

- F-14
- младши ентусиаст
-
SPARCO ъпгрейда на тая кола е най-хубавото нещо в нея според мен.
Още повече да напомня на Тъндър че благодарение на моя милост е с 2 цилиндъра назад...
демек...по хубаво с волан отколкото без щото от това бмв ...трудно ше изкара удоволствето което имаше от шестака
Още повече да напомня на Тъндър че благодарение на моя милост е с 2 цилиндъра назад...
демек...по хубаво с волан отколкото без щото от това бмв ...трудно ше изкара удоволствето което имаше от шестака
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Супер кола пожелавам ти само радост и удоволствие да ти носи
А относно историйките с гаражите и т.н.... ми има коли който просто може да не са седели в гараж ами да са карани пък да са перфектни
Аз като взех мойта кола момчето си ми каза че съм и 3-ти собственик в България но това нищо не промени защото в момента в който я видях и направих един обстоен преглед разбрах че това е колата
Който си спомня като я взех и докарах на ЕКО-то може да потвърди че нямаше една забележка
Вярно по километраж пишеше 122 000 км което съм сигурен че е далеч нагоре но това няма особенно значение след като колата е читава и най-важното е поддържана
Тая кола я карах точно една година по най-зверския възможен начин преди да почнат да се предават някой части в нея
За това има някой хора който като е читава колата почват да говорят как била седяла и т.н. а за да и направят излишната реклама която всеки купувач който разбира ще забележи че колата е читава
Има и други продавачи който на най-големите кенефи казват че била на Баба или на Дядо дето ходели само неделя на пазр с нея за да им се продават колите
но това голямо значение няма щом колата е читава то си се вижда
Ти сам ще разбереш до колко колата е добра като я покараш година две или и навиеш 20, 30, 40 хиляди километра то ще си покаже
И все пак на снимката изглежда прекрасно
П.С. Лично мое мнение е че волана също не ми се връзва с интериора
ако намериш М волан за Е-30 не се замисляя монтирай го
нечовешки променя интериора и е много красив и най-вече удобен за шофиране
Дилян Пенчев

А относно историйките с гаражите и т.н.... ми има коли който просто може да не са седели в гараж ами да са карани пък да са перфектни

Аз като взех мойта кола момчето си ми каза че съм и 3-ти собственик в България но това нищо не промени защото в момента в който я видях и направих един обстоен преглед разбрах че това е колата

Който си спомня като я взех и докарах на ЕКО-то може да потвърди че нямаше една забележка

За това има някой хора който като е читава колата почват да говорят как била седяла и т.н. а за да и направят излишната реклама която всеки купувач който разбира ще забележи че колата е читава

Има и други продавачи който на най-големите кенефи казват че била на Баба или на Дядо дето ходели само неделя на пазр с нея за да им се продават колите

Ти сам ще разбереш до колко колата е добра като я покараш година две или и навиеш 20, 30, 40 хиляди километра то ще си покаже

И все пак на снимката изглежда прекрасно

П.С. Лично мое мнение е че волана също не ми се връзва с интериора

Дилян Пенчев
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
Penchev написа:... Ти сам ще разбереш до колко колата е добра като я покараш година две или и навиеш 20, 30, 40 хиляди километра то ще си покаже...
Дилян Пенчев
тук има един тънък момент, че трябва първо да я купиш и после да си покаже дали е читава или не, а като си покаже че не е читава кьол файда? вече си дал парите... нали тва е основния проблем при купуването на стари коли - да не се прекарваме като купуваме

а историите на предишните собственици - верни или не май наистина не са от значение и не би трябвало да им се обръща нито капка внимание...
- Svetlio.Angelov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak
- THUNDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: vRS
Бреее - много коментари за ъпгрейда ве
. Евала, че сте ПУРИСТИ на темата "Запазване колата в оригинален вид"
. Докато не смених оригиналния волан със Спарко-то (което съм карал на 2 от предишните си коли...) И АЗ мислех, че е по-удобен, но уви - пуризма ще остане настрана
, поне що се отнася до това
. Единственият недостатък е... че НЕ виждам показанията на километража в интервала 70-130 км/ч
, та ще разчитам на усета и полицейските палки да ме направляват
Можеш да ги видиш - качени са
Ами отнасям се с нея като към гадже - чак като мръсница/ку*ва не ми дава сърце пък и по принцип НЕ мога бре

Дааа - сравненията не спирам да ги правя пич
За тия около 2000 км основно извънградско каране, мога да кажа следното:
- Е30-ката е по-първична като усещане (управление, реакции при резки маневри, возия...); естествено трябва да се има предвид фабрично по-ниското окачване -20мм за 318иС
- нормално е да е по-шумна, за сметка на това по-лека с над 100 кг от М52...
- една/две идеи по-икономична от М52
- по-подвижна в завой
- Рекаро-тата са дооста по-удобни от обикновените седалки на Е36
Това се сещам до момента - за повече след не-известно време
Хайде приятно прекарване на празниците и да уважите подобаващо колите ейй
!

THUNDER,би ли качил снимки в галерията
Можеш да ги видиш - качени са

Ами отнасям се с нея като към гадже - чак като мръсница/ку*ва не ми дава сърце пък и по принцип НЕ мога бре

Как би я сравнил с 320-ката Е36
Дааа - сравненията не спирам да ги правя пич

- Е30-ката е по-първична като усещане (управление, реакции при резки маневри, возия...); естествено трябва да се има предвид фабрично по-ниското окачване -20мм за 318иС

- нормално е да е по-шумна, за сметка на това по-лека с над 100 кг от М52...
- една/две идеи по-икономична от М52
- по-подвижна в завой
- Рекаро-тата са дооста по-удобни от обикновените седалки на Е36
Това се сещам до момента - за повече след не-известно време

Хайде приятно прекарване на празниците и да уважите подобаващо колите ейй

Live and let Die!
- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
- simple_man
- 323i Killer