Един тъп въпрос...
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Един тъп въпрос...
... за който моля да не ме хулите. Та - има ли разлика между задните носачи с дискове от комби и от седан??? Или разликата е само в апарата??? Защото по ЕТК ми дава различни номера за ремонтен комплект на седан и комби
Единственото нещо за което се сещам са със или без АБС... 
Единственото нещо за което се сещам са със или без АБС... The fun is not in the straight line...!
- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
Re: Един тъп въпрос...
не би трябвало да има разлика в носачите(моите са от комби а апаратите от ис ).......ако има няква изобщо разлика е в апаратите (моите скоро мога да ги подаря на някои щото си намерих от 540ска
)
bedrock city racing
- power of bmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дифа да вие...
- E30325
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е30-та гумите да разпищява!!!
- Мечтае да кара: и някоя да го бара
NEDD написа:... за който моля да не ме хулите. Та - има ли разлика между задните носачи с дискове от комби и от седан??? Или разликата е само в апарата??? Защото по ЕТК ми дава различни номера за ремонтен комплект на седан и комби![]()
![]()
Единственото нещо за което се сещам са със или без АБС...
няма колега
0885/006808
ЕМО
ЕМО
- Mecho Puh
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 340, e34 530, e30 328, e87 120d
- Мечтае да кара: E30 M3 Evo Touring ,E34 M5 Touring
- Детайли за колата: E30 325 touring,сток беше М20Б25, после М50Б25, а сега вече е М60Б40,подготвена е за дрифт,изпускателната система е модифицирана и е 2Х60мм,средно оригинално Х - образно от е38 740i и задни проходни гърнета Крафт Моторспорт, ECU Megasquirt 3 PRO, модифицирана всмукателна система,въздушен филтър Green Racing Performance,полиуретанови тампони на цялата ходова част, Wisefab Lock Kit, окачване Raceland с Bilstein амортисиори ,седалка Промод Реисинг, колани Schrot,клетката е fullsize Крафт Моторспорт
///ivanE30 написа:... (моите скоро мога да ги подаря на някои щото си намерих от 540ска)
даваи ги насам,ще черпиме
7 мнения
• Страница 1 от 1