Въпрос за ECU
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Значи като гледам инфото за твойта кола все едно пишеш за моята с тая разлика че моята е 1990/04.Аз също имам капаче на куплунга за ламбда сондата и също така никакви следи от катализатор.
В средното гърне влизат две тръби и излизат също две,така че ако е имало катализатор или е трябвало да са два или двете тръби трябваше да се събират в една преди средното гърне някъде?
Да те питам само при теб борд компютъра на италиански ли е или си е на немски?
В средното гърне влизат две тръби и излизат също две,така че ако е имало катализатор или е трябвало да са два или двете тръби трябваше да се събират в една преди средното гърне някъде?
Да те питам само при теб борд компютъра на италиански ли е или си е на немски?
- valentino
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 320
- Детайли за колата: E30 320 Megasquirt MS II-extra,DIY wideband
Неслучайно написах за дебитомера.Той има работен слой който се износва,а щом си правил ремонт на двигателя и количеството засмукван въздух вече е по-голямо от това на стар двигател,а значи и други показания към ЕКУ-то. Въпрос към Пенчев: Нови бутала и сегменти слагахте ли и ако отговора е да- кажи колко струват сега ако не е тайна.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Извинявам се за закъснелия отговор просто бях командировка и темата ми е изпаднала надолу та не се сетих да я погледна няколко дена
Смених буталата с втора употреба а сегментите нови
ю
Мисля че струваха по 21 лв за цилиндър което ще рече към 120 лв комплекта... говориме за GOETZE
Дилян Пенчев

Смених буталата с втора употреба а сегментите нови

Мисля че струваха по 21 лв за цилиндър което ще рече към 120 лв комплекта... говориме за GOETZE

Дилян Пенчев
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2