омръзна ми от тези спира4ки............
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- pepibmwe30
- младши ентусиаст
-
- Местоположение: софия в тих квартал,вчера убиха 2ма ,3 ма.Стрелбище
омръзна ми от тези спира4ки............
Колеги, омръзна ми да се занимавам с тези спира4ки!Зна4и проблема ми е 4е си смених дисковете и накладките с нови,но след около 2000км воланат ми по4на да трепери като натискам спира4ките .Веднага си помислих 4е дисковете са ментаци(защото в БЪЛГАРИЯ неможеш да си купиш ка4есвено нещо).В момента съм на работа в ГЕРМАНИЯ и веднага отидах първия оторизиран сервиз на БМВ.Веднага хората я тестваха и установиха 4е са предните дискове.Смениха ги и пак след около 2000км колата ми направи същия проблем и не можах да повярвам,отидох веднага до сервиза на БМВ.Техниците от сервиза бяха много изумени и не можаха да повярват и веднага ги смениха и се извиниха(при смяна в такъв сервиз те поемат 2години гаранция),но пак сега ми го направи този проблем.Като спирам даже и с 60км волана ми яко трепери.Незнам от какво е пак ли са дисковете или може да е от нещо друго.Просто искам да знам от какво е.......Колата е комби с вентилирани дискове!!!!
Е30 318и

- pepibmwe30
- младши ентусиаст
-
- Местоположение: софия в тих квартал,вчера убиха 2ма ,3 ма.Стрелбище
малко изяснение
Зна4и трябва да сменя джантите първо.Моите джанти са оригинални лети и те са стари.vili написа:колега аз имах същия проблем и си мислех че е от дисковете обаче се оказа че е от втулките на жантите,смених ги един реглаж и колата заспива

Абе като се качиш на БМВ после други коли не ти се карат нали!
3 мнения
• Страница 1 от 1