Греят накладките и това си е...
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Penchev написа:
Мойте ги купх от един сайт, сравних ги с магазин и бяха почти на половината от това което ми обявиха в магазина
ето малко цени
Бош предни 59.16 евро, задни 28.28
Феби пр. 43, задни 30
Феродо предни 48, задни 31
тва е за 316, ти с си с 320 ако не се лъжа, може да има няква разлика
това е адреса
www.autoteile.cc
доставката до Германия е около 5-6 евро, до БГ... неам идея дали въобще ше ги пратят
ИванчоГ, търсих на страницата гумичките, ама ги няма или аз не мога да ги намеря
в каталога на БМВ ги дават като комплект уплътнение , доколкото се разбира от чертежа, барабар с буталцата
абе я да я сложа схемата, това е на задните
това с номер 20-DS се води комплект уплътнение
някой има ли идея на задните накладки има един шплент, тоя с номер 7, той играе ли роля за прибирането на накладките и въбще ква му е функцията?
"Fehlende PS werden durch den Wahnsinn ersetzt"
За вибрациите и аз имах подобен проблем-на определена скорост се появяват и после утихват
Тогава кво ли не правих и мислих,та предница,та блокирали челюсти,та джанти...Накрая се оказа крива гума,която на баланс машината не показа нищо (и преди това ги гледах внимателно всички)!
Изгнили телове вероятно и някой от пластовете се скъсал (така си го обяснявам) и не може да го разбереш
Та след време вече се и вижда,но до тогава вибрациите се появяват на все повече различни скорости.Така че пробвай да смениш гумите
За грееното...
зависи колко,нинам!Но докато се сработят вероятно ще е така
Но щом не са започнали да ти гърмят гуми споко

За грееното...

One passion,one car,one life...
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
В линка е само процедурата по смяната. А "уплътненията" са точно това, което е нужно да смениш. Най-добре е, ако можеш да си позволиш, комплект с буталата. "Шплента" №7 е пластинка, която притиска накладката към апарата, за да не дрънчи.Gavril написа:ИванчоГ, търсих на страницата гумичките, ама ги няма или аз не мога да ги намеря
в каталога на БМВ ги дават като комплект уплътнение , доколкото се разбира от чертежа, барабар с буталцата
абе я да я сложа схемата, това е на задните
това с номер 20-DS се води комплект уплътнение
някой има ли идея на задните накладки има един шплент, тоя с номер 7, той играе ли роля за прибирането на накладките и въбще ква му е функцията?
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

Бате Сашо - Пази имената!

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2