Късите светлини на Е30 ...
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- simple_man
- 323i Killer
-
- Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
- Мечтае да кара: G81 M3
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Малкия написа: А иначе тва как свети в и вапрос на крушкии ватчета
С това не съм съгласен.
Колко ярко свети един фар/стоп зависи от рефлектора и от самото стъкло и от ъгъла на пречупване на светлината. Стопа за мъгла свети 40 пъти по-ярко от обикновения стоп, а е със същата мощност

Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
Пичове, тия крушки rulez !
Уикенда правих тестове... вижда се много по-добре.
Philips BlueVision - 45 лв струваше комплекта 2 крушки халогенки + 2 крушки за габаритите ...
Смея да твърдя, че габаритите ми сега са по-силни отколкото преди късите
Иначе съм с лупи. Ама мисля да направя и един профилактичен преглед на рефлекторите и стъклата ...
Уикенда правих тестове... вижда се много по-добре.
Philips BlueVision - 45 лв струваше комплекта 2 крушки халогенки + 2 крушки за габаритите ...
Смея да твърдя, че габаритите ми сега са по-силни отколкото преди късите

Иначе съм с лупи. Ама мисля да направя и един профилактичен преглед на рефлекторите и стъклата ...
- speedmaster
- "Баба Яга" Склад
-
ati написа:на мойта бяха без лупи и нека който се е возил с мен да сподели как ставаше ден, без да заслепявам другите с 55 вата крушка - беше светлосиня като такава, а светеше чисто бяло - мисля към 25 лева беше броя - никога досега (а съм карал доста коли) не съм виждал кола така добре да осветява пътя.
Вярно, че при мен бяха добре рефлектора и стъклото. Но с нови, макар и скъпи фарове направо се раздате нощно време и въобще не се тормозите, а дупките се крият, само като ги осветиш![]()
Ати
за е 30 ли говорим
щото аз досега не съм си харесал нито едни е30ски фарове
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
да, за моето е30 става въпрос. и по-скоро е приятно изключние, дори на два пъти хора ме спираха чак, за да питат защо техните фарове не светят така.
Ати
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
ghost написа:Пичове, тия крушки rulez !
Ама мисля да направя и един профилактичен преглед на рефлекторите и стъклата ...
ако не са ти се олюпили рефлекторите можеш с сапунена вода да го заплакнеш отвътре, ще видиш каква мизерия ще изтече( ма не да ги лющиш с некоя гъба , а да ги поджуркаш само с сап. вода и изплакнеш)
П.П. на Е36 ми е с лупи и съм супер доволен с 55В крушки.
лупите са супер дзверси

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2