325i vs 320is?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
err0r написа: Сега по темата - 320ис е М3, не знам дали знаеш. :
тук съм готов да поспоря малко.
М3 си е М3, 320ис си е 320ис. Вярно, че е с S14, но тя е предназначена за италианския пазар, на който по онова време коли с работен обем над 2.0 (дизел над 2.4) са били облагани с така наречния "данък - лукс" и са били безбожно скъпи като данъци и пътни такси. За разлика от тук там няма значение колко "коне" е колата, стига да е до 2.0 е в ниската класа. Там и БМВ виждат ниша, която могат да запълнят, пускайки S14 с по-малък обем, който като характеристики въпреки това много доближава М3-ката и опитен шофьор ще ти диша във врата през цялото време.
Започнал съм отдавна да превеждам една голяма статия, посветена на италианската "М3", но уви...имам и други ангажименти.
Обобщение: макар и от хората наричана "малката М3", 320 ис си е 320ис, а М3 си е М3.
Ати
Извинете ме за офф-топика
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
По повод 320ис и 325 на МАДПЕТЪО , кво да ви кажа синята прелест трудно ще е 2-ра щот тя си е барната и без смешките , при това е барната с любов и опит.Ако е стокова сам сагласен но тя си има и други глезотийки/не говоря за смеха/ .От друга страна ако и ИС се поглези ще се получи същото , не отричам че 8000те оборота на ИС-ката могат да те накарат да се чувставаш напред с материала.Няма к'во да ги борим всяка е саздадена да доставя одоволствие по собствен начин.ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ СОБСТВЕНИЦИТЕ И ХУЛИГАНЧЕТАТА , ЧЕ ДА ИМ СТЪПВАТ В ПОВЕЧЕ.
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
ati написа:...имам и други ангажименти....
Забранявам ти да се виждаш с Иво от Банкя - явно е ЗАРАЗНО!!!

18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2