Въпрос за обшивката под двигателя на Е30
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос за обшивката под двигателя на Е30
Момчета, дали на всичките модели с купе Е30 кората под двигателя свършва до предната греда?
Защото в ETK се вижда че има и втора част продължаваща под скоростната кутия обаче за нея не може да се види номер (казва че не е за този модел:))
Като надникна под капака на някоя 5-ца да ти е кеф да работиш, всичко е затворено и чистичко а при мен е нещо страшно.
Но то едва ли само при мен около двигателя се пълни постоянно с кал и мърсотия.
Искам да затворя тая дупка дето зее отдолу и ми е интересно тая кора дето е нарисувана в ЕТК виждал ли я е въобще някой или трябва да си изработя нещо "направи си сам".
Защото в ETK се вижда че има и втора част продължаваща под скоростната кутия обаче за нея не може да се види номер (казва че не е за този модел:))
Като надникна под капака на някоя 5-ца да ти е кеф да работиш, всичко е затворено и чистичко а при мен е нещо страшно.
Но то едва ли само при мен около двигателя се пълни постоянно с кал и мърсотия.
Искам да затворя тая дупка дето зее отдолу и ми е интересно тая кора дето е нарисувана в ЕТК виждал ли я е въобще някой или трябва да си изработя нещо "направи си сам".
- simple_man
- 323i Killer
-
- Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
- Мечтае да кара: G81 M3
Aз си направих сам от предната престилка до предния мост!Незнам от какво беше, но пасна перфектно!Само изрязах дупка за картера и е ОК!Много по добре е с нея!Н ми хвърля вече кал и вода по мотора!Много съм доволен!Много е полезно да имаш! 

2 мнения
• Страница 1 от 1