Искам 316i Touring ;)
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
RE
Аз лично незнам БМВ да прави проблем с двигатела под 500-600 000км, та какъвто и ще да му е модела на двигатела. А на М40 между другото единственият му недостатък е това че е с ремък а не с верига , и трябва да се сменя .Това иначе е един от наи-добрите двигатели на БМВ.В това съм сигурен.
RE
Аз лично незнам БМВ да прави проблем с двигатела под 500-600 000км, та какъвто и ще да му е модела на двигатела. А на М40 между другото единственият му недостатък е това че е с ремък а не с верига , и трябва да се сменя .Това иначе е един от наи-добрите двигатели на БМВ.В това съм сигурен.
а лелеее....с ремък и трябва да се сменя...
дааа...веригата е вечна и безшумна....
абе всеки има право на мнение ама поне ако немаш никва идея от двг
не давай съвети и мнения...
иначе аз по тая логика отивам в пирогов и ще кажа на докторите кое как се прави...и ,че според мене всъщност пушенето не е вредно а много полезно...
дааа...веригата е вечна и безшумна....
абе всеки има право на мнение ама поне ако немаш никва идея от двг
не давай съвети и мнения...
иначе аз по тая логика отивам в пирогов и ще кажа на докторите кое как се прави...и ,че според мене всъщност пушенето не е вредно а много полезно...

Dr.Schnaps написа:...
Аз имам точно такова комби, има ръждички по петата врата и малки петънца по праговете, та не съм убеден 4е купето е поцинковано като Ауди например, за алуминево покритие не съм и чувал въобще да има, така че споко, колата си гние

На 216 000 е и като го купих (тогава на 172 000) прищракваха повдигачите на студен двигател, наскоро след смяна на маслото щтракането се позасили и дори пуснах тема да питам кво става, извода е да си карам. Някой ден ще трябва ремонтче явно, докато нема грижи обаче си перкам така. Трябва обаче да не пестиш от маслото, слагаи просто качествено. Междувременно, при мене поутихна щтракането, т.е. по бързо изчеза от преди, явно се е сработило маслото (след близо 1000 км

Колко, ше държи двиг. ... сещташ се нема кои да ти каже.

Къде търсиш колица, в БГ или в Германия?
Ако в БГ, кажи кви са им реалните цени/състояние сега, да иам идея
айде, успех
Г
- Dr.Schnaps
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90LCI и E30 Cabrio
Мерси на вси4ки за отговорите. Мисля 4е помогнаха.
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=162442#162442
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=162442#162442
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2