пак съм аз
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- staevski
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 36 1,8 i & DK E30
- Мечтае да кара: e 30-ската си преобразена
пак съм аз
Окееей, абе хора аз не исках съвет дали да слагам газ или не(щтото на 10:100 км изван градско на 1,63 лв. бензина, нали се сещтатеза цената на километър). Трябва ми съвет от някой който знае къде се поставя предпазната клапа на механичната инжекция, понеже нямя дебитомер и тия дето слагат газ не може да им дойде на ум къде да се сложи, а без предпазна клапа инжекцията си е абсолютнен гърмеж.
Абе стискай зъби и карай на бензин, с тая газ само неприятности ще си докараш, самата газова уредба никога няма да се изплати, далаверата е съвсем тънка, примерно ако въртиш по 2000км на месец може, но ако правиш наистина такива километри няма да караш БМВ
споко, те сега преди лятото дигат бензина по закона на всеобщата гадост след време ще го свалят
тва се вика игра с публиката, плашат хората и като го намалят на 1.50 примерно всички ше се юрнат да зареждат и те ще направят доста кинти, щото дори и да го намалят на 1.30 пак ще са на огромна печалба

No bling at the Ring
Re: пак съм аз
staevski написа:Трябва ми съвет от някой който знае къде се поставя предпазната клапа на механичната инжекция, понеже нямя дебитомер и тия дето слагат газ не може да им дойде на ум къде да се сложи, а без предпазна клапа инжекцията си е абсолютнен гърмеж.
Я виж дали нещо от тази тема ще ти свърши работа
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=6396
Да караш Peugeot е страст!
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
ЦЕНИ
Оферта за монтаж на газова уредба "LOVATO":
Карбураторни автомобили 380
Моноинжекциони- ръчно превключване 380
Пълен инжекцион-ръчно превключване 460
офертата не е моя
Разлика в цената "бензин - газ" ~1лв.
460 лв. -> 460 литра при разход ~10 л./100км. -> 4600 км. и ще си избил кинтите. А ако годишно навърташ около 10 000 км. (аз лично карам предимно из София + 1 път до морето + 2-3 пъти до село, което е на 170 км + 2-3 пъти до Търново) колкото правя и аз още до средата на лятото ще си на далавера.
BadAngel айде спри се моля те. Колегата иска компетентно мнение, а какво получава? Пък и като си такъв голям баровец карай си колата с Н100 или ВиПауърРейсинг, а нас бедняците и тъпаците ни остави да си караме колите с каквото искаме. Хубаво си споделил впечатления в предишната тема за газта, но остави хората само да избират какво да карат. Защо не се замислиш, че примерно колегата може едвам да е събрал 3500 лв. за да купи една Е30ка за около 3К и иска горивото да му идва по-тънко. (btw в купува е пълно с хора, които търсят Е30 за около 2500-3000). Решението е едно -> газова уредба. И да не забравяме, че истинският ентусиаст се познава по това не каква кола кара, а какво сърце е вложил в колата, която кара.
Оферта за монтаж на газова уредба "LOVATO":
Карбураторни автомобили 380
Моноинжекциони- ръчно превключване 380
Пълен инжекцион-ръчно превключване 460
офертата не е моя
Разлика в цената "бензин - газ" ~1лв.
460 лв. -> 460 литра при разход ~10 л./100км. -> 4600 км. и ще си избил кинтите. А ако годишно навърташ около 10 000 км. (аз лично карам предимно из София + 1 път до морето + 2-3 пъти до село, което е на 170 км + 2-3 пъти до Търново) колкото правя и аз още до средата на лятото ще си на далавера.
BadAngel айде спри се моля те. Колегата иска компетентно мнение, а какво получава? Пък и като си такъв голям баровец карай си колата с Н100 или ВиПауърРейсинг, а нас бедняците и тъпаците ни остави да си караме колите с каквото искаме. Хубаво си споделил впечатления в предишната тема за газта, но остави хората само да избират какво да карат. Защо не се замислиш, че примерно колегата може едвам да е събрал 3500 лв. за да купи една Е30ка за около 3К и иска горивото да му идва по-тънко. (btw в купува е пълно с хора, които търсят Е30 за около 2500-3000). Решението е едно -> газова уредба. И да не забравяме, че истинският ентусиаст се познава по това не каква кола кара, а какво сърце е вложил в колата, която кара.

6 мнения
• Страница 1 от 1