Колеги моля за помощ и съдействие!!!
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Колеги моля за помощ и съдействие!!!
Знам, че ви е писнало от тунинги но надявам се да ме изтърпите поради факта,че не ми се сменя мотор, скорости, кардани, електроника, а искам 30-40 коня от горе.
Кажете колко пари би ми струвало поставянето на Турбо на М10 1.8i Е30? Какво ми трябва като части (конкретни неща за търбинирането и от какво се приспособяват)? Кой може да го монтира и настрой?
В смисъл с частите и труда някой наема ли се да го направи и за колко!!! Незнам как само ще се управлява запалването на мотора но явно има начин след като се слагат.
Тай като имам и газ тя може ли да работи с турбото или трябва да слагам газ за инжекциони?
Много въпроси надявам се да получа и толко помощ не че се съмнявам
Мерси предварително!!!
Кажете колко пари би ми струвало поставянето на Турбо на М10 1.8i Е30? Какво ми трябва като части (конкретни неща за търбинирането и от какво се приспособяват)? Кой може да го монтира и настрой?
В смисъл с частите и труда някой наема ли се да го направи и за колко!!! Незнам как само ще се управлява запалването на мотора но явно има начин след като се слагат.
Тай като имам и газ тя може ли да работи с турбото или трябва да слагам газ за инжекциони?
Много въпроси надявам се да получа и толко помощ не че се съмнявам

Мерси предварително!!!
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
- Новини
-
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
Мдааааа...... и Киро ги вдява тия работи. Идеята ми беше, че Том беше направил ТОЧНО такъв мотор, че даже и на газ!
А относно кой е Том - виж по-долу:
http://bmwpower-bg.net/forums/profile.p ... ile&u=1121
А относно кой е Том - виж по-долу:
http://bmwpower-bg.net/forums/profile.p ... ile&u=1121
5 мнения
• Страница 1 от 1