волана ми е тегав
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
при мен пък почти не се връща
иначе мисля , че е "нормално" тегав, все пак и аз нямам серво
и други коли карам често без серво, на бмв-то даже по-лесно се върти ама на всички други волана се връща много повече и ми се струва нормално и на бмв-то да се връща.
Колко ще ми излезе трансплантацията на едно серво със всичките му части от друга кола 2ра ръка, че много ми е мерак?
П.С. Твоят връща ли се сам?
иначе мисля , че е "нормално" тегав, все пак и аз нямам серво
и други коли карам често без серво, на бмв-то даже по-лесно се върти ама на всички други волана се връща много повече и ми се струва нормално и на бмв-то да се връща.
Колко ще ми излезе трансплантацията на едно серво със всичките му части от друга кола 2ра ръка, че много ми е мерак?
П.С. Твоят връща ли се сам?
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- Valio23
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Скъпо Е30 Кабрио
И на мен веднъж ми се случи волана да се върти тегаво. почнах да си мисля кви ли не сложнотии, и накрая се оказа, че едната предна гума е с разилично налягане от другата.
Ходи на некоя бензиностанция и си изравни налягането в гумите, и виж дали има разлика...........ако волана пак ти е тегав......незнам
Ходи на некоя бензиностанция и си изравни налягането в гумите, и виж дали има разлика...........ако волана пак ти е тегав......незнам

Волана не ти се враща ако е заминал демфера на рейката,това е един амортесьор които варши тая работа,а това че е тегав може да е от мрасотии в рейката пробваи да я измиеш с нафта и я смажи дори да не еот това пак ще има промяна(разбираи кам добро)другиа вариант е в самата рейка има едни лагерчета там на прата и от тях прави сащите номера,тия лагерчета ги има по магазините и са евтиния.а това с хидравликата една рейка втора употреба е кам 150лв.помпата е кам 100,и отделно маркучите са кам 80 отделно трябва да гледаш много внимателно опашката на червиака защото има едни по далги и нищо не става а ако намериш по танки частите си е готино с хидравлика.това е което знам УСПЕХИ
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
ако не се връща сам - реглаж предница и се оправя
за волана - или рейка или са се скъсали гумените маншони и се е напълнило с гняс (при е30 много често) или втулки.
Ати
за волана - или рейка или са се скъсали гумените маншони и се е напълнило с гняс (при е30 много често) или втулки.
Ати
6 мнения
• Страница 1 от 1