Още един
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Още един
Дами и господа,
с трепет и задоволство (две често срещани в комбинация емоции) ви съобщавам, че от теоретичен BMW фен търкащ резервните скамейки, влезнах в играта зад волана на една спретната малка 323i от '84-та.
Искам да използвам случая да благодаря на главните виновници -
BIP - за това че ми запали фитила или казано по технически, че ми пусна искрата 20 градуса преди ГМТ - това още преди 2 години.
LandShark - че винаги е бил търпелив откъм задаване на въпроси и изчерпателен откъм отговори, че ми обърна вниманито върху тази кола (в момент когато уж твърдо бях решил, че се отказвам повече да търся и оглеждам БМВ-та), както и за самоотвержената помощ след това.
Speedmaster-a за срещата в Банкя преди месец-два
Viper-a за компетентността му и обясненията за М10, макар и в края на краищата да се разминах с този така бленуван мотор (мали, къв ли разход ме чака сега
)
на брат ми - за цялата оказане през годините техническа помощ по колите ми дотук и накрая за "центровката" - който го може си го може.
и всички други фенове, с повечето от които не се познаваме на живо, но сме разменяли мнения в този форум - надявам се скоро да се запознаем.
с трепет и задоволство (две често срещани в комбинация емоции) ви съобщавам, че от теоретичен BMW фен търкащ резервните скамейки, влезнах в играта зад волана на една спретната малка 323i от '84-та.
Искам да използвам случая да благодаря на главните виновници -
BIP - за това че ми запали фитила или казано по технически, че ми пусна искрата 20 градуса преди ГМТ - това още преди 2 години.
LandShark - че винаги е бил търпелив откъм задаване на въпроси и изчерпателен откъм отговори, че ми обърна вниманито върху тази кола (в момент когато уж твърдо бях решил, че се отказвам повече да търся и оглеждам БМВ-та), както и за самоотвержената помощ след това.
Speedmaster-a за срещата в Банкя преди месец-два
Viper-a за компетентността му и обясненията за М10, макар и в края на краищата да се разминах с този така бленуван мотор (мали, къв ли разход ме чака сега

на брат ми - за цялата оказане през годините техническа помощ по колите ми дотук и накрая за "центровката" - който го може си го може.
и всички други фенове, с повечето от които не се познаваме на живо, но сме разменяли мнения в този форум - надявам се скоро да се запознаем.
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
АААААААААА, ти ли си бил
Честито, брат, добре дошъл при е30-ските
Много приятни емоции искам да свързваш с тази кола, и тя и ти го заслужавате - бъди здрав и ни радвай с такива теми.
Искрени пожелания
Ати

Честито, брат, добре дошъл при е30-ските

Много приятни емоции искам да свързваш с тази кола, и тя и ти го заслужавате - бъди здрав и ни радвай с такива теми.
Искрени пожелания
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
... канех се да те издам пред общността, ама като гледам ти си ме изпреварил...
Още веднъж честито за придобивката. Стискам палци да не ти създава проблеми и с нейна помощ да откриеш невероятния дух на запазено Е30! Иначе аз освен леко да ти завиждам, че не я купих тази кола, нищо друго не съм направил, така че няма за какво да благодариш.
Със здраве да си я караш и да и се наслаждаваш! Но не й позволявай да те зароби...

Още веднъж честито за придобивката. Стискам палци да не ти създава проблеми и с нейна помощ да откриеш невероятния дух на запазено Е30! Иначе аз освен леко да ти завиждам, че не я купих тази кола, нищо друго не съм направил, така че няма за какво да благодариш.
Със здраве да си я караш и да и се наслаждаваш! Но не й позволявай да те зароби...
- BMW323i
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Честито и от мен,аз карам същата и тя 84г.и не ме е предала до този момент,а вече е на 400 000+
Пожелавам ти много километри без проблеми
Пожелавам ти много километри без проблеми

Опитаи смъртта но не умираи
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
само с благодаря няма да минеш, задължителна процедура по "осветяването" е посещение с двамата пишещи по-отдавна в този форум на сбирка 

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Drift_Master
- Потребител
-
евала бате .. да ти е здрава и ласкава куклата. И да ти хар4и малко.
ям лайна и паляци по светофарите
12 мнения
• Страница 1 от 1