Ускорение...

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 15 Ное 2004, 22:23

GaD написа:абе те данните кво ли не показват..318 просто невиждам как може да ме бие...освен ако нещо не е пипано, мойта ланчия доста върви и на сашо дривинг года ме бие с 1 кола... и то почва да ми дърпа на трета..и четвърта и така...

ПС. има една 318-ка е30 със къси скорости много върви 0-100 може би за около 8.9-9.0-9.1, ама сигурно 150 и е ве макс...

GaD написа:Ами, ок явно тогава мойта прави 0-100 за под 10 :lol: :lol: :lol:
иначе със всички 318ки където съм се пускал съм ги бил, движа се еднакво с на пенчев 320-ката до 120 след това той почва да дърпа :)

GaD написа:не ми се вярва да ги прави за толкова,
на мойта ланчия и дават 10.3-4 до 100 а бия 318-ски с поне 2 коли (минимум)..

още от първия постинг разбрахме, колко е велика ланчата, все пак не сме малоумници да ни го повтаряш три пъти поред ;)
ся кй крив, кой прав - човека е написал - технически изправна (колко коли в клуба са технически изправни в истинския смисъл на думата, не за българския стандарт) и с добри гуми (колко от малкото технически поддържани коли са все с нови и свежи гуми) и ДОБЪР шофьор дава това време.
Поред на номерата (или точки, които трябва да се отчетат):
1. Може колата, с която се пускаш да не е изправна, особено ако е м40, може не човека да е накадърен, а наистина да върви само до 5 к оборота
2. Може гумите му и други агрегати да не са изправни
3. А дали шофьора може да ускори тази кола така? а дали е знаел, че се дърпате? а дали е професионален или дори състезател аматьор, че да тръгва с подаването на знака, а не 1 секунда след това?
Лоши гуми на тези коли удължават лесно с 1 секунда достигането на 100, лош шофьор или калпав от каране и неподържане двигател много повече.
Както виждаш фактите, които ще трябва да обориш са прекалено много, а са само върха на айсберга. Да не говорим, че 0.5 сек разлика е около кола разстояние. Остави ни да си караме бавните БМВ-та - нас и така си ни кефят. Човека само попита какво е ускурението на БМВ, за ланча май не спомена, пък за нея се говори в 80 процента от темата - дали е правилно?
Без да се заяждам, но се замисли, че не съм единствения реагирал по този начин на твойте постове, и то културно, поради факта, че не си елементарен човек.
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

The Ultimate Driver
The Ultimate Driver
Аватар
Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci

Мнение от DrivinGGoD » 16 Ное 2004, 0:40

Не знам с колко коли го бия ГаД-а но знам че не е малко!Синята 318 също я бия с много,не знам точно как са били с Дилян но аз му взех много!Колата ми прави 0-100 за 9 в идеален случай,с перфектни стандартни гуми,отличен старт добро време и попътен вятър ;) Най-често резултатите които се повтарят многократно са между 9.5 и 9.8 което мисля е добре за това и състояние!!!ГаД не знам колко пъти сме се дърпали но никога когато се дърпам на Бояна(аз се дърпам общо взето само там) не включвам повече от 3та!!!А и на теб ти взимам много от старта и не можеш да кажеш че ме държиш на там!!Ако е така и го докажеме ше има бири,бири!А колата ти наистина върви много за 1.6!Но не е непобедма както и която и да е друга включително и моита особено сега когато има безкраен списък с проблеми!!! ;){} Никакви лоши чувства,само споделям мнение!!!
------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.
Изображение

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 16 Ное 2004, 1:12

:) 8) :DDD

Пенчев, Сашо, Цанков, всички ме дърпате на правата.. Спор няма!

Спирам да говора за ланчията защото виждам, че се развива един вид спор, които може да доведе до неприятности, а това не го искам...

Както каза Ати, 80% от темата е оффтопик...

ПС. Ония тримата където ги спонеах отгоре, ако искат да си мерим нещо да вадят много бири, водки и т.н. В краен случай може и пишките си мерим :DDD :DDD :DDD

ПС1. Скоро, като си взема бмв, ша ми ядете пушека от гумите :DDD :DDD

ПС2. Ебаси писна ми в тая австралия...2 седмици съм тук а вече ми лиспва екото :) Айде стига толкова от мен поздрави на всички и да пиете по една за мое здраве ;-)

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 16 Ное 2004, 1:20

Хайде стига толкоз... ;)

Предишна

Назад към E30