шум - двигател
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
шум - двигател
Здравеите , имам един въпрос:
Oт известно време двигателя ми издава много странен шум - едно тракане като при дизeла .И при положение , 4е ми е сменяван разпределителния вал преди година.Някои да има идея от кво може да е?
Ина4е двигателя е М-40 90 година , 318i
Oт известно време двигателя ми издава много странен шум - едно тракане като при дизeла .И при положение , 4е ми е сменяван разпределителния вал преди година.Някои да има идея от кво може да е?
Ина4е двигателя е М-40 90 година , 318i

Vesty Boy BMW E-30
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Нищо странно няма....просто караш М40...
Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
Аз имах същия проблем. Смених разпределителен вал, повдигачи и кобилици и сега двигателчето просто пее !
А и се съживиха сигурно 10 - 15 кончета.
Принципно може да караш известно време така, но щом вала е сменян, според мен по-добре е да се прегледат нещата и каквото е за смяна да се смени на време.

Принципно може да караш известно време така, но щом вала е сменян, според мен по-добре е да се прегледат нещата и каквото е за смяна да се смени на време.
При мен всичко излезе кръгло 1000 лв.
Добре е, че няма да сменяш вала - на мен ми струваше 320 лв. - febi. Кобилици и повдигачи febi - по 32 лв. бройката. Подложки за кобилиците 8 лв.
Освен това - ангренажен ремък и всички ролки около него.
Аз смених всичко защото машинката не е била обслужвана човешки сигурно от десетина години. Изтекоха едни страшни бълвочи като взех да точа маслото и антифриза...
Все пак прегледай преди да сменяш всичко - при теб положението може да е по-добро и може да спестиш някой лев.
Успех !!!
Добре е, че няма да сменяш вала - на мен ми струваше 320 лв. - febi. Кобилици и повдигачи febi - по 32 лв. бройката. Подложки за кобилиците 8 лв.
Освен това - ангренажен ремък и всички ролки около него.
Аз смених всичко защото машинката не е била обслужвана човешки сигурно от десетина години. Изтекоха едни страшни бълвочи като взех да точа маслото и антифриза...

Все пак прегледай преди да сменяш всичко - при теб положението може да е по-добро и може да спестиш някой лев.
Успех !!!
11 мнения
• Страница 1 от 1