ПЕЧКАТА
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
ПЕЧКАТА
ЗНАЧИ ПИТАНЕТО МИ Е ТАКОВА?
ИМАМ 320I СТАРА АМА БЪРЗА
И КЪМ НЕЯ МИ ДАДОХА ПЕЧКА АМА В КАШОН ЗАШТОТО BMWТО Е БИЛО С ЯК УДАР И Е СВАЛЕНА.
ДАЛИ ИМА НИАКОЙ КОИТО ДА ИМА ТАКОВА СЪОРАЖЕНИЕ В КОЛАТА СИ ДА МИ ДАДЕ МАЛКО ИНФОРМАЦИЯ?
ИНАЧЕ ЕКСТРАТА Е ЖЕСТОКА,ТА НАЛИ ИДВА ЗИМА ТРИАБВА ДА ЗАРАБОТИ,ЧЕ ИНАЧЕ BMWТО ХАРЧИ 20 КАТО Е СТУДЕНО А ТО НЕЗАГРЯВА МНОГО БЪРЗО А!
ИМАМ 320I СТАРА АМА БЪРЗА

И КЪМ НЕЯ МИ ДАДОХА ПЕЧКА АМА В КАШОН ЗАШТОТО BMWТО Е БИЛО С ЯК УДАР И Е СВАЛЕНА.
ДАЛИ ИМА НИАКОЙ КОИТО ДА ИМА ТАКОВА СЪОРАЖЕНИЕ В КОЛАТА СИ ДА МИ ДАДЕ МАЛКО ИНФОРМАЦИЯ?
ИНАЧЕ ЕКСТРАТА Е ЖЕСТОКА,ТА НАЛИ ИДВА ЗИМА ТРИАБВА ДА ЗАРАБОТИ,ЧЕ ИНАЧЕ BMWТО ХАРЧИ 20 КАТО Е СТУДЕНО А ТО НЕЗАГРЯВА МНОГО БЪРЗО А!
Re: ПЕЧКАТА
ТАКАВА КОЛЕГА ЖЕСТОКА ИСТОРИЯ Е ТАЗИ ПЕЧКА!
ИНСТАЛАЦИЯТА Я ИМАМ НА КОЛАТА НО НАЛИ ПЕЧКАТА ВЪРТИ БВОДАТА В МОТОРА И ИМА НИАКОЛКО МАРКУЧА ЗА АНТИФРИЗ ЗА БЕНЗИН,И СУШТО ТАКА ИМАМ СЧУПЕН ДАТЧИК МИСЛЯ ,ЧЕ Е ЗА ТЕМПЕРАТУРАТА А НЕМОГА ДА Я СЛОЖА БЕЗ ДА СУМ СИГУРЕН ЧЕ НЯМА НЯКОЯ СУТРИН ДА СИ ВИДЯ КОЛАТА ГОРЯЩА
ИНСТАЛАЦИЯТА Я ИМАМ НА КОЛАТА НО НАЛИ ПЕЧКАТА ВЪРТИ БВОДАТА В МОТОРА И ИМА НИАКОЛКО МАРКУЧА ЗА АНТИФРИЗ ЗА БЕНЗИН,И СУШТО ТАКА ИМАМ СЧУПЕН ДАТЧИК МИСЛЯ ,ЧЕ Е ЗА ТЕМПЕРАТУРАТА А НЕМОГА ДА Я СЛОЖА БЕЗ ДА СУМ СИГУРЕН ЧЕ НЯМА НЯКОЯ СУТРИН ДА СИ ВИДЯ КОЛАТА ГОРЯЩА

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Аз имам такава WEBASTO в Мерцедеса
Супер е! Сервиза за БГ е там където е сервиза на Ситроен. ул.Житница и ул.Хайдушка поляна.
Успех с монтажа! Нова струва около 1500лв
На Л.С. мога да ти дам и GSM на майстор 

Успех с монтажа! Нова струва около 1500лв

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
дай да я купя,че само такава екстра май нямам в колата 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
Такова нещо сам виждал само в Мецедес 123,в дизеловите му варианти и представалява ел. награвател на 220 волта монтиран в блока на двигателя.Вар6и перфектна работа!
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
Webasto поне колкото знам от нашия камион и от на вуйчо ми БМВто е отделен двигател който през зимата работи смъкващ бензин/нафта от резервоара и прави следните неща:
1) загрява водата на радиатора против замръзяването
2)последователно парното работи даже можеш да спиш в колата и да ти духа топло
3)движи динамото и зарежда акумулатора...и на камиона и на бмвто това правеше...и аз търся такава екстра ама е играчка инсталацията

1) загрява водата на радиатора против замръзяването
2)последователно парното работи даже можеш да спиш в колата и да ти духа топло
3)движи динамото и зарежда акумулатора...и на камиона и на бмвто това правеше...и аз търся такава екстра ама е играчка инсталацията

13 мнения
• Страница 1 от 1