махнах катализатора и ?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
махнах катализатора и ?
Здравейте , дано някой ми отговори поне този път , махнах си катализатора (питата от вътре) и какво става , колата започна да прегрява на празен ход мени обороти , то че шума се вдигна е едно на ръка , на задното гърне му бяха прегорели заглушителите , какво слвдва от тук нататък ... благодаря ви предварително BMW 320i Touring M20B20 1992 г.
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
здравеи това 4е си махнал катализатора е добре
1 неможе да прегрява колата от някаде другадее проблема
2 мени оборотите защото на компа ве4е му идват други дани но скоро ще се нормализира ако не земи из4исти джаджата за празния ход и си ок
3 ще гарми няма каде да ходиш нали е кухо така 4е место да го беше изтарбушил хората слагат друго гарне и шума из4езва или пак ако изкаш като доиде време да си сменяш последното гарне земи си едно от тия за 65 кинта дето ги продават и ве4е ще бу4иш отвякаде
е дано поне малко да сам ти помогнал
междодругото аз сам сас същият мотор м20б20
1 неможе да прегрява колата от някаде другадее проблема
2 мени оборотите защото на компа ве4е му идват други дани но скоро ще се нормализира ако не земи из4исти джаджата за празния ход и си ок
3 ще гарми няма каде да ходиш нали е кухо така 4е место да го беше изтарбушил хората слагат друго гарне и шума из4езва или пак ако изкаш като доиде време да си сменяш последното гарне земи си едно от тия за 65 кинта дето ги продават и ве4е ще бу4иш отвякаде
е дано поне малко да сам ти помогнал
междодругото аз сам сас същият мотор м20б20

2 мнения
• Страница 1 от 1