Съединител !!!

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Съединител !!!

Мнение от hafte » 14 Сеп 2004, 19:43

От известно време ми се върти една мисъл но сега намерих време и ще я напиша.

От както съм купил моята машина (има няма 3 години) съединителя отделя значително много високо, както при лада но за смяна. Покарах известно време и го смених но пак си отделя на същото място и така си карам и до днес. Питах един комшия с едно 320 къде му отделя съединителя "нормално малко преди средата" ми каза и аз :shock: .

Та къде трябва да отделя пустия му съединител и на какво се кължи в моя случай отделянето му толко високо.

Карам си така понеже знам че е на 30000км но дали е нормално.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 14 Сеп 2004, 20:45

и моя отделя високо бащата каза че е за смяна иначе не съм го хващал да боксува още :lol: ама не съм го и сменял може наистина да си заминава. Дали не е нормално? :lol:
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 14 Сеп 2004, 22:15

И на мене ми отделя малко над средата ... от както взех колата а след това голям чанч видя тоз съединител... аз мислех че е за смяна но разбрах че не е :lol: все така си отделя пък и не буксува а съм теглил и една друга такава кола като мойта и то стабиларка :lol:

Дилян Пенчев
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 15 Сеп 2004, 7:03

На всяко БМВ на което съм се катерил, съединителя е отделял малко над средата. Знайкате, че е саморегулиращ се и дори като го смених пак там си ми отделя .... Поне при Е30-ките е така пък за останалите модели хич не съм се сещал да се замисля къде отделя.. :wink:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Zik » 15 Сеп 2004, 7:30

!!Asen_X написа:На всяко БМВ на което съм се катерил, съединителя е отделял малко над средата. Знайкате, че е саморегулиращ се и дори като го смених пак там си ми отделя .... Поне при Е30-ките е така пък за останалите модели хич не съм се сещал да се замисля къде отделя.. :wink:
:yes:

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Е46 M47N20

Мнение от Ludmil » 15 Сеп 2004, 10:50

Хм.... това не го знаех че е саморегулиращ.
И при мен отделя над средата.
Мислех че е износен и ми предстои смяна, но за сега не е буксувал.

Назад към E30