Съединител !!!
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Съединител !!!
От известно време ми се върти една мисъл но сега намерих време и ще я напиша.
От както съм купил моята машина (има няма 3 години) съединителя отделя значително много високо, както при лада но за смяна. Покарах известно време и го смених но пак си отделя на същото място и така си карам и до днес. Питах един комшия с едно 320 къде му отделя съединителя "нормално малко преди средата" ми каза и аз
.
Та къде трябва да отделя пустия му съединител и на какво се кължи в моя случай отделянето му толко високо.
Карам си така понеже знам че е на 30000км но дали е нормално.
От както съм купил моята машина (има няма 3 години) съединителя отделя значително много високо, както при лада но за смяна. Покарах известно време и го смених но пак си отделя на същото място и така си карам и до днес. Питах един комшия с едно 320 къде му отделя съединителя "нормално малко преди средата" ми каза и аз

Та къде трябва да отделя пустия му съединител и на какво се кължи в моя случай отделянето му толко високо.
Карам си така понеже знам че е на 30000км но дали е нормално.
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
и моя отделя високо бащата каза че е за смяна иначе не съм го хващал да боксува още
ама не съм го и сменял може наистина да си заминава. Дали не е нормално? 

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
И на мене ми отделя малко над средата ... от както взех колата а след това голям чанч видя тоз съединител... аз мислех че е за смяна но разбрах че не е
все така си отделя пък и не буксува а съм теглил и една друга такава кола като мойта и то стабиларка
Дилян Пенчев

Дилян Пенчев
- Ludmil
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: Е46 M47N20
Хм.... това не го знаех че е саморегулиращ.
И при мен отделя над средата.
Мислех че е износен и ми предстои смяна, но за сега не е буксувал.
И при мен отделя над средата.
Мислех че е износен и ми предстои смяна, но за сега не е буксувал.
6 мнения
• Страница 1 от 1