Нещо припушва ...
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Нещо припушва ...
като я вкарам в обороти, над 4К, приятели, които само се опитват да ме настигнат
споделиха, че излизало бая черен дим от ауспуха.
Въпроса ми е как да разбера дали проблема е в гумичките на клапаните и дали въобще е това.
10х

Въпроса ми е как да разбера дали проблема е в гумичките на клапаните и дали въобще е това.
10х
The Ultimate Driving Machine
- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
Не са гумички,ако са те излиза синкав дим,на празен ход!
Масло хрчи ли ти и виж дали ти е наред ламбда сонда-та.
Масло хрчи ли ти и виж дали ти е наред ламбда сонда-та.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Гледай сега... това наистина е от богатата горивна смес... обърни внимание как мирише яко на бензин... и мойта така правеше сега като я взех от боядисването и отворих си дебитормера и си го пипнах малко
понеже Сами ми го пипка малко за по финна настройка и беше белязал как е преди да го пипне и след като го пипа и аз се бях афектирал много и го опипах малко и се пооправи пък и като налях бензин се дооправи щото 3 седмици седеше на едно место с малко бензин в резервара и си представи колко много вода и боклуци е имало на дъното дето е помпата
Е сега разбира се в първия възможен момент ще я закарам на диагностика след като и сменя и помпата да ми я преслуша един много точен майстор... много добри впечатления имам от него и отзиви и от много други хора
Закарай я на диагностика най-добре щото ако пипаш много дебитомера а не знаеш каот мене какво точно правиш мопже да стане и по зле
Поздрави: Дилян Пенчев

Е сега разбира се в първия възможен момент ще я закарам на диагностика след като и сменя и помпата да ми я преслуша един много точен майстор... много добри впечатления имам от него и отзиви и от много други хора

Закарай я на диагностика най-добре щото ако пипаш много дебитомера а не знаеш каот мене какво точно правиш мопже да стане и по зле

Поздрави: Дилян Пенчев
4 мнения
• Страница 1 от 1