Za 318is i gazta?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- simple_man
- 323i Killer
-
- Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
- Мечтае да кара: G81 M3
Za 318is i gazta?
Ako se sloji na 318is gazova uredba shte ima li niakakvi problemi ili vsichko shte si e OK?
Interesuvame: Razhod i dali neshto se ebava kato varvi s gaz!?
10x
10x

- PARADOX_sf
- ентусиаст
-
Братче НЕ прави тази ГРЕШКА! Просто тия газови уредби за инжекция са много финна и сложна техника! Преебават се много лесно и без да се усетиш ти преебват мотора!!!
Да не говориме че и газта в БГ е гадна. Не знам дали знаеш но тя е смес от пропан и бутан в точно определено съотношение. Кофтито е че и двете имат различни масови тегла и едното се утаява и като това стане е много прецакано за мотора. Дори по газостанциите не държат включени помпите за да прават икономия на електричеството и ти по този начин пак ти слагат кофти гориво. Демек не се мешат а се утаяват!
СЪВЕТА МИ Е ДА НЕ СЛАГАШ АГУ!!!
Да не говориме че и газта в БГ е гадна. Не знам дали знаеш но тя е смес от пропан и бутан в точно определено съотношение. Кофтито е че и двете имат различни масови тегла и едното се утаява и като това стане е много прецакано за мотора. Дори по газостанциите не държат включени помпите за да прават икономия на електричеството и ти по този начин пак ти слагат кофти гориво. Демек не се мешат а се утаяват!
СЪВЕТА МИ Е ДА НЕ СЛАГАШ АГУ!!!
Re: Za 318is i gazta?
simple_man написа:Ako se sloji na 318is gazova uredba shte ima li niakakvi problemi ili vsichko shte si e OK?
10x
ti se bazikash nali??
DaWolf

:bowdown::bowdown: forced induction M42B18

.jpg)

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Тва е нечовешко.Както каза Да Улф дано се шегуваш а ако не се шегуваш значи нямаш представа от добре балансиран БМВ мотор.А особено на 318ис да сложиш газ то по-добре си купи ЛАДА 

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
re
mi da mnogo qsno. tova e nay-lesniq nachin da skapesh motora na kolata. puk i ne gori koy znae kolko che da slagash gazova uredba, a i imay predvid che sled tova BMW-to ti nqma da ima nishto obshto s istinata. taka che ako mislish da pravish ikonomiq po-dobre si vzemi Fiat Uno 1.1....... 

- simple_man
- 323i Killer
-
- Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
- Мечтае да кара: G81 M3
OK!
Ne be niama az da slagam! Prosto pitam shtoto me pomoliha!
Vse pak blagodaria vi shte mu kaja kak stoiat neshtata!
Az inache misla da vzimam 324td!
Vse pak blagodaria vi shte mu kaja kak stoiat neshtata!
Az inache misla da vzimam 324td!

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
TO OT PITANE GLAWA NE BOLI BRAT4ET AMA KOLEGITE KAKTO WINAGI MALKO SA POPREKALILI.
6TE MI SE DA OTGOWORQ NA TOQ WAPROS DETO E OT GORE PREZ EDNO ,NO 6TE GO NAPRAWQ NA SLEDWA6TIQ SABOR(ako ima takaw),dori 6te demonstriram za da zatworq dosta ustu4ki
6TE MI SE DA OTGOWORQ NA TOQ WAPROS DETO E OT GORE PREZ EDNO ,NO 6TE GO NAPRAWQ NA SLEDWA6TIQ SABOR(ako ima takaw),dori 6te demonstriram za da zatworq dosta ustu4ki

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- PARADOX_sf
- ентусиаст
-
Alpina написа:BULLI, а ти колко добре си поддържаш БМВ-то :-)
Да не би АГУ-то ти да е с инжектори и блок за компютърно управление на впръскването на газта? Или е АГУ за карбуратори?
Ако ще и с такова да е рано или късно тая гас ще му ебне майката на мотора!!!
"Тя газова оретба не се слага на коли с по 4 клапана на цилиндър щото клапаните са по-малки и изгарят по-бързо, а като е с 2 са по-големи и не се прецакват за толкова кратко време!" Става дума за разговор между един пич който искаше да си сложи АГУ на колата и газаджията който слагаше тия оретби с ЕЦУ и алабала...
П.С. Колата беше с по 4 клапана на цилиндър пълна инжекция!
ПУСНЕТЕ ОБЯВА В "ПРОДАВА" И ГО ПРОДАЙТЕ ТОВА BMW НА НЯКОЙ,КОЙТО НЯМА ДА СЪСИПЕ МОТОРА С ГАЗОВА УРЕДБА.ПРЕДПОЛАГАМ,ЧЕ ЩЕ СЕ НАМЕРЯТ ЕНТУСИАСТИ,КОИТО ДА ОЦЕНЯТ КАЧЕСТВАТА НА ДВИГАТЕЛЯ МУ.РАЗХОДА НА БЕНЗИН НА IS-а НЕ Е НИКАК ГОЛЯМ, ТАКА ЧЕ НЕ ВИЖДАМ СМИСЪЛА ОТ ГАЗОВА. НА АВТОПАЗАРИТЕ ИМА ДОСТАТЪЧНО "ПАСАТИ",ОПЕЛИ И ДРУГИ НЕВИСОКО ТЕХНОЛОГИЧНИ АВТОМОБИЛИ,ТАКА ЧЕ МОЖЕ ДА ИМ СЛАГАТЕ ГАЗОВИ УРЕДБИ И ДА СЕ РАДВАТЕ НА НИСКАТА ЦЕНА НА ГАЗТА.МОЯТА КОЛА СЕ КАРА САМО С 98 И ТО САМО ОТ OMW И ЛУКОЙЛ.МИСЛЯ ЧЕ ЕДНО BMW ИЗИСКВА ВИСОКООКТАНОВ БЕНЗИН А НЕ ГАЗ.МОЛЯ ВИ НЕ ЧУПЕТЕ ПРЕКРАСНИЯТ ДВИГАТЕЛ.
Реално погледнато когато двигателят работи на газ той се износва по-малко и работи по-меко. Що се отнася до некачествена газ то ако се зарежда на Shell няма да има проблеми. Единственото негативно нещо е падането на мощността но при качествена АГУ и това не е проблем. Друго неприятно нещо е бутилката която трябва да се помести някоаде. Ако имате да питате нещо за газта питайте.
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
gazowata mi u-ba e saobrazena s wsi4ki iziskwaniq ot koito se nujdae edin injekcion.
powe4e nqma da goworq za6toto ne sam 4ak tolkowa razbira4 ,samo 6te kaja,4e w b-q ima hora koito razbirat ot wsi4ko,a az imenno na takiwa hora sam se doweril za podrajkata na moqta gazowa u-ba
powe4e nqma da goworq za6toto ne sam 4ak tolkowa razbira4 ,samo 6te kaja,4e w b-q ima hora koito razbirat ot wsi4ko,a az imenno na takiwa hora sam se doweril za podrajkata na moqta gazowa u-ba

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
13 мнения
• Страница 1 от 1