помощ за таблото
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
помощ за таблото
знам, че има две -три теми по въпроса , затова ще питам нещо конкретно.проблема ми е бензиномера.смених 2 табла като и комбинирах бензинимерите между самите табла.зачистих всички клеми с контакт спрей.'магистралите са проверени(на око).резултата беше един и същ. не работи. или по точно - лампата светва когато се консумира от резервата, но стрелката изобщо не се движи; освен когато подам контакт се забелязва че помръдва съвсем ама съвсем леко. интересното е че преди околко 2 седмици всичко работеше нормално. после започна да играе като побъркана и сега спря тотално.въпроса ми е каде да търся проблема? такива ли са симптомите ако датчика е за смяна? ; ще работи ли лампата ако проблема е в датчика? 

- djoni82
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 2.5I / е36 2.0I / е34 2.5IA
най вероятно е тва поне при мен беше такаtumnia написа:А поплавъка в резервора

В РАЯ има повече удобства,но в АДА компанията е по Готина!!!!
- fifi_kukus
- Потребител
-
брат същия проблем имах и аз проблема нее в нивомера ав таблото ,от вибрациите се разхлабват видиите и има две гаики отзаде на таблото извади таблото иги претегни моя така го оправих
- ///Milen_bmw
- Drinker
-
- Кара: E36 Touring 328i
- Мечтае да кара: нормално
fifi_kukus написа:брат същия проблем имах и аз проблема нее в нивомера ав таблото ,от вибрациите се разхлабват видиите и има две гаики отзаде на таблото извади таблото иги претегни моя така го оправих
Абе ти четеш ли изобщо, какво е написал човека?

7 мнения
• Страница 1 от 1