Колко колони имате в колата си?

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Колко колони имате в колата си?

Мнение от b2 » 18 Авг 2004, 16:53

Колко колони имате в Е30-ката си къде сте ги поставили щото аз нещо не виждам много възможни места. Моята е седан, незнам може различно да стоят нещата при coupe и touring.
Отпред в краката сложихме едни двулентови към 7-8 инча са някъде и отзад на кората едни басове към 9-10 инча и горе долу съм доволен ама искам още едни на задната кора за средни/високи и аз имам едни малки Sony Exploid само че много гадно ми се струва слагането трябва да се реже ламарината. Някой правил ли го е и как точно? Лягаш отзад в багажника и с дрелката.. ? :lol: Бащата има и хубави 12" Басове ама няма кутия и усилвател за тях засега пък и с касетофон няма смисъл..
П.С. Знам че конфигурацията ми не е оптимална ама аз не съм чак такъв манияк на професионалния звук пък и това имам под ръка това слагам няма пари за глупости :lol:
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 18 Авг 2004, 17:21

Фабричните са 4 или 6 до колкото знам. Аз съм с 4.
Опред в краката от ляво и дясно. Отзад на кората още два. В случая с 6 има по две от всяка страна отзад. Има разни екстри в някой, като усилвател и сиди чейнджър, които където ги има са монтирани в багажника. Nothing special :)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

старши ентусиаст
Аватар

имам

Мнение от Любо Мегов » 18 Авг 2004, 19:44

аз имам единадесет (11) звукови източника... :roll:

старши ентусиаст
Аватар

грешка

Мнение от Любо Мегов » 18 Авг 2004, 19:45

грешка... :oops: тринадесет (13)...

Аватар

Мнение от DA WOLF » 18 Авг 2004, 20:26

5
1-туба в багажника
2-на задната кора
2-на корите отзад отляво и отдясно

- привърженик съм на теорията че звука трябва да идва от едно място...
DaWolf
ИзображениеИзображениеИзображение
:bowdown::bowdown::bowdown: forced induction M42B18

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 18 Авг 2004, 21:49

Да де аз питам най-вече технологично погледнато как се слагат тая втората двойка на кората щото за тях поне при мен няма дупки на ламарината пък рязането трудно ми се вижда
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 18 Авг 2004, 23:20

реже се със зеге ако не съм лъжа...ама аз не бих го направил... :?
Изображение
8.32

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: грешка

Мнение от venc » 19 Авг 2004, 9:57

Любо Мегов написа:грешка... :oops: тринадесет (13)...

аз имам тука 3-4 колони, ако искаш да ти ги дам да си ги слойиш на покрива и на пода :idea:

Назад към E30