Национален BMW Събор 2012 - 5,6 Май 2012г.
Модератор: BMW Club BG - Управителен съвет
Re: Национален BMW Събор 2012 - 5,6 Май 2012г.
CA4488BB написа:Burningparis написа:За други не се наемам да говоря ...за мен лично обезсмислихте целия си труд и целя ми ентусиазъм с който бих 2ч път за да споделя радостта от БМВ с Вас за някакви 3ч. Обезсмислихте я с това, че ми показахте как инициятивите от едно време в които участвахме с усмивка, за които се готвихме с дни и нетърпение са се превърнали в "кои си ти? дай 60 лв или си гледай работата".
Един голям поклон пред теб колегатези думи,които си написал са наистина на място!!!Аз те подкрепям напълно!!!
Евала колега, добре се намери някой да го каже!!! Точно поради тази причина от три години несъм ходил на събори!
- fa6tqlnika
- Потребител
-
Боби написа:CA4488BB написа:Burningparis написа:За други не се наемам да говоря ...за мен лично обезсмислихте целия си труд и целя ми ентусиазъм с който бих 2ч път за да споделя радостта от БМВ с Вас за някакви 3ч. Обезсмислихте я с това, че ми показахте как инициятивите от едно време в които участвахме с усмивка, за които се готвихме с дни и нетърпение са се превърнали в "кои си ти? дай 60 лв или си гледай работата".
Един голям поклон пред теб колегатези думи,които си написал са наистина на място!!!Аз те подкрепям напълно!!!
Евала колега, добре се намери някой да го каже!!! Точно поради тази причина от три години несъм ходил на събори!
Много добре казано .!
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
apostate написа:но според мен не всички плащат такса "състезател", а само случайните заблудени овци, но това е друга тема).
За това много бъркаш....мога да ти гарантирам, че няма нито един състезател, който не си е платил, всички участници минаваха през нас (организаторите на спортната програма) и няма вариант за заобиколка..... в това число съм и аз, въпреки че освен да карам, съм помогнал и за това всички други да карат и затова мрънкалниците да дойдат на пистата и да чоплят семки обсъждайки косурите на мероприятието....пичове, нямате си и на идея за какво натоварване говорим, обаче отстрани е най-лесно....вие си знаете, ама една молба от мен...като не ви кефи....ми не идвайте бе мама му стара....организирайте си един хейтърски събор и си ходете на него, пък ако искате след това ще направим едно сравнение за посещаемостта на хейтърския и на истинския... Не се чудете....знаете резултата

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
TNT написа:zizirixo написа:Преди всяко BMW можеше да влезе на Паркинга на пистата.
И въртяха гуми на чакъла... Последните 2 години такова нещо не съм виждал, докато 2009-2010 си ги имаше тея изпълнения. За мен е по-добре така, защото няма място за всички на пистата, а е тъпо да си член на клуба и да паркираш в нивите...
Не че един пич отвън на поляната не го направи де. Две коли се покриха с пясък защото колегата правеше бърнаут на тревата

Иначе евала на организаторите. С всяка година нещата се изчистват. Тази година имаше доволно място откъде да гледаш, имаше и още трибуни. Дано догодина да е още по добре!

п.п. Каква е тази история с "индивидуалните" стикери на момчета от Ямбол ли от Сливен ли? Я раздуйте малко!

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
Доволен съм 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Amatior4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 320D
Евала за организацията! Личеше си, че беше помислено за минали пропуски и бяха взети мерки. Евалата на всички участници в програмата!
Един колега по-нагоре беше споменал за препълнените кошчета и ще е добре за догодина да говорите с собственика на пистата да се минава от време на време да се почистят.
То е ясно, че винаги ще има хора, които да се нахвърлят върху организаторите или ще има вечно мрънкащи.
Винаги ще има хора които не знаят какво е кошче.
Винаги ще има хора които ще хранят шофьорите, които не знаят колко пари изсипват по колите си.
Относно цените е какво искате бе хора? Тоя събор да не се спонсорира от БМВ Груп и трябва да е безплатен? Стикера е 5 лв и не е задължителен. Това е една кутия цигари. Входа ти е 10 лв. за два дена! Това ти е един билет за кино. Събора е един път в годината и не казвайте, че не може да отделите 15 лв. за един път в годината.
На мен ми хареса събора. Не може да се сравни с миналия, но все пак беше юбилеен!
Поздрави и до догодина
Един колега по-нагоре беше споменал за препълнените кошчета и ще е добре за догодина да говорите с собственика на пистата да се минава от време на време да се почистят.
То е ясно, че винаги ще има хора, които да се нахвърлят върху организаторите или ще има вечно мрънкащи.
Винаги ще има хора които не знаят какво е кошче.
Винаги ще има хора които ще хранят шофьорите, които не знаят колко пари изсипват по колите си.
Относно цените е какво искате бе хора? Тоя събор да не се спонсорира от БМВ Груп и трябва да е безплатен? Стикера е 5 лв и не е задължителен. Това е една кутия цигари. Входа ти е 10 лв. за два дена! Това ти е един билет за кино. Събора е един път в годината и не казвайте, че не може да отделите 15 лв. за един път в годината.
На мен ми хареса събора. Не може да се сравни с миналия, но все пак беше юбилеен!
Поздрави и до догодина

Евала за труда на организаторите! Но няма как да не споделя мнението си, че това беше най - слабия от последните 3 събора! Като изключим факта, че беше пълно с хора от черната раса от които миришеше няма да казвам на какво, като изключим че през 20 мин. някой се оплакваше, че са му откраднали нещо (я фотоапарата на колегата който струва 1500 лв. я iPhone, я чанта на някое момиче), въпреки допълнителните трибуни само 1/10-та от хората имаха възможност да наблюдават какво правят състезателите. Има и още много, но както и да е. Евала за труда на организаторите които се бяха постарали максимално!
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Ivo_Borisov написа:TNT написа:zizirixo написа:
п.п. Каква е тази история с "индивидуалните" стикери на момчета от Ямбол ли от Сливен ли? Я раздуйте малко!
Опитали са се да фалшифицират стикерите на клуба със цел да влезнат на пистата, но за тяхно съжаление още на входа са били разкрити
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Отдавна не съм писал, което не значи че не съм наблюдавал!
Наистина прекалявате "хейтъри", вярно си нямате и идея какво коства организирането на подобно мероприятие!
Браво на момчетата които за поредна година откъсват от собственото си време за да можете да си чешете езиците после!
Участвал съм в организирането на няколко събора и искам да ви кажа че последните два отиват все повече в класа професионално организирани
Всяка година става все по-добри, относно заплащането ... няма нещо което да не струва пари, убеден съм че всички дори организаторите си плащат видял съм няколко събора и съм убеден в тяхната почтеност!!!
Евала момчета, няма да ви изброявам, но вие си знаете, благодаря ви за страхотния събор!!!
Наистина прекалявате "хейтъри", вярно си нямате и идея какво коства организирането на подобно мероприятие!
Браво на момчетата които за поредна година откъсват от собственото си време за да можете да си чешете езиците после!
Участвал съм в организирането на няколко събора и искам да ви кажа че последните два отиват все повече в класа професионално организирани

Евала момчета, няма да ви изброявам, но вие си знаете, благодаря ви за страхотния събор!!!
May the BMW force be with you!
- skate
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 318IS
- Мечтае да кара: BMW E60
- Детайли за колата: BMW E36 318IS
Събора за поредна година беше супер, на ниво и наистина с все по-добра организация.
Благодаря
Благодаря

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
randity написа:Опитали са се да фалшифицират стикерите на клуба със цел да влезнат на пистата, но за тяхно съжаление още на входа са били разкрити
Хахахахах паднах от смях, я кажете кой е това да се знае

На мен ми хареса много тази година стари приятели, ядене, пиене, простотии, текезесарски тен и най-вече регионалните войни бяха уникални, направиха половината събор, няма такъв цирк просто като почнеш от подготовката за състезанието до края му и меренето с балони

Хубав беше събора,но нещо много се акцентираше върху случващото се на пистата...аз ли съм пропуснал или нямаше кар аудио контест ? Добре щеше да дойде и едно секси кар уош шоу например.И догодина още трибуни че закъснях малко и 3 часа неможех да си намеря място...
Все пак шоуто беше добро и на ниво 

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
С всяка изминала година се покриват пропуски. Винаги ще има такива, но за да вървим напред, е необходимо всички да изказват градивна критика. Всичко написано в тази тема се взима в предвид и следващата година, при организирането, каквото е възможно ще се коригира. Тази година имаше нова фирма, занимаваща се с охраната на мероприятието. Кошчетата наистина се оказаха проблем, видно беше след първия и втория ден. Имаше и други проблеми, върху които ще се работи и догодина ще се отстранят.
Не виждам, защо правилата за едни трябва да важа а за други не. Не може да очакваш, че в края на събора, ще се пускат всички да влизат вътре.. не виждам защо даже се повдига като въпрос. Нали ти като влезнеш с колата си и не платиш 50 лева, после ще се намерят още 20 човека, които са дали 50 лева и няма да им е никак приятно.
На входа бяха хора от охранителната фирма и наети лица. Те не са длъжни да те познават и още с появяването ти да се опъне червена пътека. Не виждам защо трябва да се прави на проблем, а и не виждам какъв е проблема да си оставиш колата на паркинга.
Не виждам, защо правилата за едни трябва да важа а за други не. Не може да очакваш, че в края на събора, ще се пускат всички да влизат вътре.. не виждам защо даже се повдига като въпрос. Нали ти като влезнеш с колата си и не платиш 50 лева, после ще се намерят още 20 човека, които са дали 50 лева и няма да им е никак приятно.
На входа бяха хора от охранителната фирма и наети лица. Те не са длъжни да те познават и още с появяването ти да се опъне червена пътека. Не виждам защо трябва да се прави на проблем, а и не виждам какъв е проблема да си оставиш колата на паркинга.
Боби написа:CA4488BB написа:Burningparis написа:За други не се наемам да говоря ...за мен лично обезсмислихте целия си труд и целя ми ентусиазъм с който бих 2ч път за да споделя радостта от БМВ с Вас за някакви 3ч. Обезсмислихте я с това, че ми показахте как инициятивите от едно време в които участвахме с усмивка, за които се готвихме с дни и нетърпение са се превърнали в "кои си ти? дай 60 лв или си гледай работата".
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- DrivinGGoD
-
The Ultimate Driver
-
- Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
- Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
- Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci
Първо искам да благодаря на всички присъствали и участвали в 11-тия национален BMW събор
Без Вас нищо няма да е същото и няма как да продължаваме да се развиваме... Правим всичко това заради Вас и се надяваме, че след 3дни адска работа сме успяли да наклоним везните в посока повече положителни емоции...
Благодаря за хубавите коментари и градивната критика (където има такава, а не само безпочвени мрънканици), стараем се всяка година да изчистваме нещата все по-добре и по-добре
Огромно благодаря и на целия екип на BMW Клуб България... Свършихте невероятна работа и съм горд, че съм част от осъществяването на това грандиозно събитие... Благодаря и на Маймунката, който си признавам, че ме просълзи по време на откриването с това, което направи
Осъзнавам, че тази година жегата съсипа всички и това до някъде обяснява по-вялата публика, опитахме се да разделим нещата, за да може всеки да има моменти, в които да се подкрепи със студена биричка и вкусна храна някъде на сенчица...
Надявам се да сме успяли да позволим на всеки да покара, за всеки вкус да има нещо интересно за гледане и да Ви заредим с приятни емоции и адреналин.
БЛАГОДАРЯ още един път на всички, че отново доказахме, че сме НАЙ–ГОЛЕМИЯ и СЕРИОЗЕН автомобилен клуб в България, а и не само
Не си прав за нито едно от нещата, които си написал и ще ти кажа защо...
Всеки идва с различна цел и очаквания на събора и това е съвсем нормално... По време на събитието сме се погрижили да има за всеки по нещо, независимо дали за теб пилежите и старите Е36ци са безинтересни или не, дали искаш да дойдеш да се видиш с приятели или просто да се напиеш - бяхме предоставили възможност на всеки да прави и гледа каквото му е кеф...
Това, че си дошъл по-късно си е изцяло твой проблем, и няма как хората на входа пропорционално с всеки изминал час да намаляват пропорционално входа с цел да спестят на хората някоя и друга стотинка
Като закъснееш за мач, концерт или кино с точно определено начало и програма (както беше на събора) връщат ли ти пари? По-евтин ли ти е билета?
А това, че си пожелал да паркираш вътре и си си платил 50лв. си е съвсем в реда на нещата
BMW Клуб България уважава своите членове и съответно се старае да им предоставя максимално много удобства и комплименти
Щеше на ГОДИШНА база да спестиш 10лв. ако станеш член, а ще спечелиш много повече от влизането на територията на пистата
Та, за нито едно от нещата, които обвиняваш нас, хората занимаващи се със събора, не е наш проблем или наша вина

Благодаря за хубавите коментари и градивната критика (където има такава, а не само безпочвени мрънканици), стараем се всяка година да изчистваме нещата все по-добре и по-добре

Огромно благодаря и на целия екип на BMW Клуб България... Свършихте невероятна работа и съм горд, че съм част от осъществяването на това грандиозно събитие... Благодаря и на Маймунката, който си признавам, че ме просълзи по време на откриването с това, което направи

Осъзнавам, че тази година жегата съсипа всички и това до някъде обяснява по-вялата публика, опитахме се да разделим нещата, за да може всеки да има моменти, в които да се подкрепи със студена биричка и вкусна храна някъде на сенчица...
Надявам се да сме успяли да позволим на всеки да покара, за всеки вкус да има нещо интересно за гледане и да Ви заредим с приятни емоции и адреналин.
БЛАГОДАРЯ още един път на всички, че отново доказахме, че сме НАЙ–ГОЛЕМИЯ и СЕРИОЗЕН автомобилен клуб в България, а и не само

Burningparis написа:Да Ви похваля за събора не мога, защото се задържах там 10 мин. Вероятно е било супер, въпреки, че според мен 10 лв за вход 3ч преди края в неделя си е чист комерс. Отделно от това, таксата от 50 лв за да си паркирам колата до тези на приятелите си подчертавам, 3ч преди края на събора е Комерс.
И нека поясня какво имам предвид!
За тези като мен, които нямат време да четат форуми, които не се вълнуват от пилежи, не обичат вкуса на чужди гуми в устата си и пилежите с дърти е36-ци са сладки спомени.... а просто дойдоха да подкрепят БМВ обществото, остава кефа да видиш приятелите си и да усетиш духа на клубна инициатива. Или с други думи, да си спреш БМВ-то до например //м3-ката на Краси или до Сивика, да си видиш приятелите и да се почувстваш като част от цялото свободен.
Извинете ме, сигурно изглежда, че мрънкам за 5 лв и рева и кво ли не там според вижданията Ви, но 3 часа преди закриването след 2ч път, 100 лв за гориво да ми поискахте 60 лв за добър ден за 3 часа е смешно?!?
Попитахте ме кой съм аз, и с какво съм по-специален от другите, че да не плащам и че ако карах 6-та серия за 200 бона вероятно 50лв нямаше да ме бутнат? Аз ще Ви отговоря?
Не се чувствам специален, нито пък отказвам да платя, платих си 10 лв за 10 мин ! Не ме интересуват какви са ви разходите и как ги избивате.
За всичките години откакто се познаваме съм помагал на всеки с каквото мога особено когато е ставало дума за фен клуб, отделях от личното си време за да модерирам и какво ли още не без една стотинка... а просто от кефа да съм част от цялото с ентусиазъм!!!! Това за мен е идеология!!!
За други не се наемам да говоря ...за мен лично обезсмислихте целия си труд и целя ми ентусиазъм с който бих 2ч път за да споделя радостта от БМВ с Вас за някакви 3ч. Обезсмислихте я с това, че ми показахте как инициятивите от едно време в които участвахме с усмивка, за които се готвихме с дни и нетърпение са се превърнали в "кои си ти? дай 60 лв или си гледай работата".
Не си прав за нито едно от нещата, които си написал и ще ти кажа защо...
Всеки идва с различна цел и очаквания на събора и това е съвсем нормално... По време на събитието сме се погрижили да има за всеки по нещо, независимо дали за теб пилежите и старите Е36ци са безинтересни или не, дали искаш да дойдеш да се видиш с приятели или просто да се напиеш - бяхме предоставили възможност на всеки да прави и гледа каквото му е кеф...
Това, че си дошъл по-късно си е изцяло твой проблем, и няма как хората на входа пропорционално с всеки изминал час да намаляват пропорционално входа с цел да спестят на хората някоя и друга стотинка

А това, че си пожелал да паркираш вътре и си си платил 50лв. си е съвсем в реда на нещата

Та, за нито едно от нещата, които обвиняваш нас, хората занимаващи се със събора, не е наш проблем или наша вина

------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

- stuci_ir
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Е60 М54
Дет се вика за сефте бях на събор, но мога да кажа, че лично аз останат много доволес и впичатлен. Нямам база за сравнение от миналите години, но емоциите и приятните преживявания бяха на много високо ниво. Нека организаторите не обръщат внимавие на негативните приказки на колегите. Като искат без пари да се събират в парка. Всички си платихме и станахме свидетели на едно доста добре организирано шоу. Адмирации към тази шепа хора - виновниците за това, което направиха.