Национален BMW Събор 2012 - 5,6 Май 2012г.
Модератор: BMW Club BG - Управителен съвет
- emiliqn.gqurov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 М52B20 coupe
- Мечтае да кара: Bmw Е36 M3
Re: Национален BMW Събор 2012 - 5,6 Май 2012г.
Kroki написа:Ами за най-красива Е36-ца Васил от Плевен с 320 купе, заслужено взе победата.
За клас над 2.8 стрийт
1. Васил Коларов с Е92 М3
2. Вуйчо Ваньо Х5 М
3. Виктор Миленков Е36 М3
За клас Модифицирани
1. Владислав Димитров Е30 М5
2. Мирафиоари Е36 М3
Тва е само по спомен, за другите нз...
Шаро Димитров както каза водещия

@ bivola : Много ми е интересно, що не са те пуснали при положение че по едно време се получи Дрифт дупка, нямаше състезатели да се въртят ...
А за 16ките и 18ките много възбуда в тия 4 цилиндрови мотори бе
.
Най голямата ми надежда беше да видя как се движат - онова бяло синьото е36 (s54 + vanos killer+ и карбоновият интейк) , и другата техника дето беше само по шаси с М10 мотор с турбо пътища като улуци за къща
А за 16ките и 18ките много възбуда в тия 4 цилиндрови мотори бе

Най голямата ми надежда беше да видя как се движат - онова бяло синьото е36 (s54 + vanos killer+ и карбоновият интейк) , и другата техника дето беше само по шаси с М10 мотор с турбо пътища като улуци за къща

Snoop написа:LiTtLeRoCk написа:vladye написа:Btw, аз съм сигурен, че почти никой от мангалите не си беше платил входа - прескачаха оградата![]()
Но, без това не може ...
Аз пък съм 100% сигурен, че всички си бяха платили, защото всички от тях минаха през входа, на входа бях аз, а те наистина не бяха малко, но всички от тях си платиха.
Роки, вчера ако помниш ти благодарих за пружините.
Това, което аз видях вчера беше, че на 100 метра от входа един чичак вдигаше мрежата и пускаше хора от там.
Поздравления за е34-ката, страшна е.
Знам, че беше на входа - не го приемай като критика, но за точно 4 от братовчедите мога да гарантирам, понеже ги видях с очите си как и от къде влязоха и ми направи впечатление

virtue and tranquillity
- CA4488BB
- Потребител
-
- Кара: E36 312i
- Мечтае да кара: E36 3..i
Burningparis написа:За други не се наемам да говоря ...за мен лично обезсмислихте целия си труд и целя ми ентусиазъм с който бих 2ч път за да споделя радостта от БМВ с Вас за някакви 3ч. Обезсмислихте я с това, че ми показахте как инициятивите от едно време в които участвахме с усмивка, за които се готвихме с дни и нетърпение са се превърнали в "кои си ти? дай 60 лв или си гледай работата".
Един голям поклон пред теб колега

- //RaDo
-
328i
-
- Кара: E36 M3 EVO, Е39 530 D Touring
- Мечтае да кара: 318is
Уникален събор, браво на организаторите 

I ///M Addicted

- ///Leonix
- Е36 Fanatic!
-
- Кара: E36 328i; E30 316i; E38 740i; E36
- Детайли за колата: M52B28; M40B16; M62B44; M43B16
Чета ви мненията и ви се чудя на акъла... и на нови, и на "стари" акаунти.
Какво подскачате всеки път срещу Събора? Все едно да подскачаш срещи Б.Б., а да не си гласувал на предишните парламентарни избори... то тоя събор малко като на Б.Б. изборите мяза, защото имаше само "ще ви изненадаме приятно, всичко сме подготвили" и т.н., но това не ви оправдава като потребители (избиратели)...
В този формат, в който се провежда БМВ Събора, няма други алтернативи. Има друг формат.
Например, алтернативно - Сепарева баня, писта 3 км., могат да се наредят всички хАвтомобили по моделни семейства и година на производство, могат да се опънат шатри, скари, сергии, може още много... но няма да има вход.
Така го правят по белите страни, включително и насраното Юнайтед Стейтс. Така можеш да се разходиш, да огледаш колите, да се запознаеш с нови хора и т.н.
"Track Day" е съвсем друго нещо и в белите страни, споменати по-горе, той не съвпада с т.нар. Събор. Там вече има вход за зрители, има ПИСТА (!!!), такса за участници... (макар, че на т.нар. 11 събор не знам за какво се таксуват състезателите, след като те правят цялото шоу и то на тях трябва да им се плаща, но според мен не всички плащат такса "състезател", а само случайните заблудени овци, но това е друга тема).
Та ви се чудя на акъла на всичките критици, какво точно критикувате, като не знаете колко уши имате по главата си? Критиките ви трябваше да са "before", а не "after"...
В този формат на Събора, всичко е перфектно, хората са си свършили работата много добре, даже повече от добре, а който рие и не му изнася, значи не знае какво е да организираш такова събитие на насраната "писта" "Дракон", щото друга писта в БГ няма.
Друг е въпроса, дали точно там и в точно този формат трябва да се прави БМВ събор... ама то и много други въпроси са други...
Кой пил, пил, кой платил, платил, кака вече не танцьорка на пилон, а шефка на агенция за МИС-ки...
Какво подскачате всеки път срещу Събора? Все едно да подскачаш срещи Б.Б., а да не си гласувал на предишните парламентарни избори... то тоя събор малко като на Б.Б. изборите мяза, защото имаше само "ще ви изненадаме приятно, всичко сме подготвили" и т.н., но това не ви оправдава като потребители (избиратели)...
В този формат, в който се провежда БМВ Събора, няма други алтернативи. Има друг формат.
Например, алтернативно - Сепарева баня, писта 3 км., могат да се наредят всички хАвтомобили по моделни семейства и година на производство, могат да се опънат шатри, скари, сергии, може още много... но няма да има вход.

"Track Day" е съвсем друго нещо и в белите страни, споменати по-горе, той не съвпада с т.нар. Събор. Там вече има вход за зрители, има ПИСТА (!!!), такса за участници... (макар, че на т.нар. 11 събор не знам за какво се таксуват състезателите, след като те правят цялото шоу и то на тях трябва да им се плаща, но според мен не всички плащат такса "състезател", а само случайните заблудени овци, но това е друга тема).
Та ви се чудя на акъла на всичките критици, какво точно критикувате, като не знаете колко уши имате по главата си? Критиките ви трябваше да са "before", а не "after"...
В този формат на Събора, всичко е перфектно, хората са си свършили работата много добре, даже повече от добре, а който рие и не му изнася, значи не знае какво е да организираш такова събитие на насраната "писта" "Дракон", щото друга писта в БГ няма.
Друг е въпроса, дали точно там и в точно този формат трябва да се прави БМВ събор... ама то и много други въпроси са други...
Кой пил, пил, кой платил, платил, кака вече не танцьорка на пилон, а шефка на агенция за МИС-ки...

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Kroki написа:Ами за най-красива Е36-ца Васил от Плевен с 320 купе, заслужено взе победата.
Доколкото разбрах разликата беше 1 точка в полза на колегата от Плевен. Така и не успях да видя конкурсните листове на 2та автомобила

Последна промяна In_Memoriam на 06 Май 2012, 22:39, променена общо 1 път

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
бе кво толко се интересувате от тея конкурси?
тва какъв кенеф взе награда в е34

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- driftmaniak
- Потребител
-
Не знам защо недоволствате! за 10 ,20,50 лв ги изпивате по кръчмите и не роптаете против организацията или собственика. Тук се събираме веднъж в годината без повечето да се познаваме и всички получаваме това, за което сме дошли.....АДРЕНАЛИН!! Така, че всичко беше супер на събора!!! Браво на организаторите 

павката написа:бе кво толко се интересувате от тея конкурси?
ми като у "мис България" -най-големия вук печели първото място

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Коя 34ка спечели в крайна сметка?

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
Абе тая трибуна до кроасана за никав чеп не ставаше,няма кво да се лъжем!Писна ми всяка година да се бутам,докато стигна до някое място с горе доло добра видимост,и да слушам коментари от сорта на кой пасата или опела щял да ги накаже и т.н. Знам че никой не е виновен и няма как да се отсеят такива елементи,но собственика на пистата може да се погрижи поне малко от малко за тея трибурни.Не сме единствения клуб който си провежда съборите там,дори вскяка седмица имамероприятия.Толкова ли не може на мястото на тази трубуна да се издигне една стационарна,но по висока,и в тревата между кроасана и правата да се издигнат високи и мащабни трибуни да има място за всички.Да се направят обезопасяващи бетонни стени,влизаш,сядаш и гледаш!В паузата между дисциплините се разхождаш,като почнат вратата се затваря и това е!Не е чак толкова сложно да се направи според мен!Иначе евала на момчетата дето по цяла година си подготвят колите да ни напрвят кефа на събора 

- beseech
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Мечтае да кара: Dodge Charger 67""
Снимки от Мероприятието ---> https://www.facebook.com/media/set/?set ... 661&type=3
Нов Блог за ремонт и облужване на всички видове автомобили https://mechanicus89.blogspot.com/