Национален BMW Събор 2012 - 5,6 Май 2012г.
Модератор: BMW Club BG - Управителен съвет
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Re: Национален BMW Събор 2012 - 5,6 Май 2012г.
Сега се сетих да дам един съвет относно драга... Хубаво ще е да се казват какви коли се дърпат, по коя какво има и т.н., защото така просто гледаш 2 колички как се дърпат, ама кое какво е
М-ка ли, 28-ца ли е, това турбо на какъв мотор
Нямам предвид всяка кола да минава през диното, ама малко от малко да се знае... То половината бегачки са отзад с надписи 315, 316 

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Аз благодаря на Коцето, който ми подари малък термостат, понеже моя даде фира и колата се разтече, като да не казвам к'во, че съм пресен
Благодаря и на момчетата, които стояха 2 часа пред хотела по тъмно да ми помагат да го сменим вместо да пият в кръчмата (тази работа я свършихме после).
на събора изкарах добре, организацията беше на ниво, видях се с приятели, покарах!
доволно!

Благодаря и на момчетата, които стояха 2 часа пред хотела по тъмно да ми помагат да го сменим вместо да пият в кръчмата (тази работа я свършихме после).
на събора изкарах добре, организацията беше на ниво, видях се с приятели, покарах!
доволно!
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- zizirixo
- Потребител
-
- Кара: на 3 цилиндъра
- Мечтае да кара: E24 M635
Според мен стикерите трябваше да струват 20лв и за тия 20лв да е включен билета (за шофьора) и паркинга вътре. Пък който иска да се пуска на пистата да си плати там 50лв или колкото си е. Тъпо ми стана като видях на нивата толкова коли и нито една със стикери...
Преди години в деня на събора ги давахте без пари.
Преди всяко BMW можеше да влезе на Паркинга на пистата.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
zizirixo написа:Преди всяко BMW можеше да влезе на Паркинга на пистата.
И въртяха гуми на чакъла... Последните 2 години такова нещо не съм виждал, докато 2009-2010 си ги имаше тея изпълнения. За мен е по-добре така, защото няма място за всички на пистата, а е тъпо да си член на клуба и да паркираш в нивите...

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
zizirixo написа:Според мен стикерите трябваше да струват 20лв и за тия 20лв да е включен билета (за шофьора) и паркинга вътре. Пък който иска да се пуска на пистата да си плати там 50лв или колкото си е. Тъпо ми стана като видях на нивата толкова коли и нито една със стикери...
Така е прав си, самия стикер не ти носи никави привилегии. Идеята на стикера, поне според мен, е да покажеш ако не с друго, то поне с колата си, че си част от това общество и че не ти е безразлично. Че не си "някой" от "някъде си" и си дошъл, за да запълниш уикенда. Всеки го разбира по свой си начин.
ПРеди година всеки можеше да влезне на паркинга, но преди години не идваха близо 8000 човека, над 500 коли, не се състезаваха професионално подготевни коли, който не могат просто да се паркират една до друга...
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- Snoop
- младши ентусиаст
-
- Кара: засилен дизел
- Мечтае да кара: на Шаро поршето
- Детайли за колата: TOP!!! FULL!!! MPACK!!! Всички екстри за модела! :D :D :D
Няколко съвета за догодина, преди да са пуснали темата, че ще си забравя мисълта.
1. и най-важно! Пуснете стикерите 1 месец по-рано. За да рекламирате тоя събор. Ясно е, че се прави и с цел профит, а не само за идеята. Който не е сколасал да си оправи членството до тогава - да го духа, имал е предостатъчно време.
Пуснете ги тия стикери по-рано, да се наводни София с тях, да се знае кога и какво ще има. Понеже карах със стикера от миналата година само през април по кръстовищата ме спряха 10-тина човека, да ме питат от къде да си вземат стикер и къде-какво ще има...
2. Хубаво тая година имаше трибуни на кроасана, Абе ТУРЕТЕ два контейнера за боклук. Ясно е, че пак ще има помияри, които ще си хвърлят огризките и отпадъците по земята, ама едни 50% да ги хвърлят в кофата това за вас е по-малко чистене после(или за тия от пистата), а за зрителите е по-приятно да не газят в сладолед, чинии от кюфтета с лютеница, кутии от бира и други лайна...
3. Като плащате на охрана, па сложете ги из огражденията да следят къде се вдига телта и къде може да се влезе, щото както казах по-назад с очите си видях един чичак как повдигаше мрежата на сто метра от входа за да пусне 2 хлапета, а след това и трима възрастни минаха от там.
следва продължение...

1. и най-важно! Пуснете стикерите 1 месец по-рано. За да рекламирате тоя събор. Ясно е, че се прави и с цел профит, а не само за идеята. Който не е сколасал да си оправи членството до тогава - да го духа, имал е предостатъчно време.
Пуснете ги тия стикери по-рано, да се наводни София с тях, да се знае кога и какво ще има. Понеже карах със стикера от миналата година само през април по кръстовищата ме спряха 10-тина човека, да ме питат от къде да си вземат стикер и къде-какво ще има...
2. Хубаво тая година имаше трибуни на кроасана, Абе ТУРЕТЕ два контейнера за боклук. Ясно е, че пак ще има помияри, които ще си хвърлят огризките и отпадъците по земята, ама едни 50% да ги хвърлят в кофата това за вас е по-малко чистене после(или за тия от пистата), а за зрителите е по-приятно да не газят в сладолед, чинии от кюфтета с лютеница, кутии от бира и други лайна...
3. Като плащате на охрана, па сложете ги из огражденията да следят къде се вдига телта и къде може да се влезе, щото както казах по-назад с очите си видях един чичак как повдигаше мрежата на сто метра от входа за да пусне 2 хлапета, а след това и трима възрастни минаха от там.
следва продължение...
Аз и ти сме луд-ни-ца...

- zizirixo
- Потребител
-
Прави сте и двамата. В един идеален свят щеше да е приказка да нямаше идиоти, които да правят простотии на паркинга и всички коли да са маркирани, защото всичките са истински фенове. 

- mim4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 525 E34
- Мечтае да кара: Сувалка
много благодарско на пешо с матовата 30-ка който си свали радиатора на колата и ми го даде за да се прибера дом !!!!

- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Аз съм силно разочарован тази година. За пръв път имах автомобил , с който да си доставя удоволствие. Платих такса за участие и не бях допуснат на втората сесия дрифт от г-н Войков с думите , че нямало как да влезнат повече коли , а в следващия момент аз връщам назад , а на мое място влизат да карат двама видни дрифтъри. Евалата , момчета , евала
Специални благодарности към Сашо (Драйвинггод). Може би един от малкото възпитани и земни хора в състава Ви. Благодаря ти , че ми отговори на всички въпроси , които ти задавах през тези 2 дена.
Това е от мен повече няма да го коментирам

Специални благодарности към Сашо (Драйвинггод). Може би един от малкото възпитани и земни хора в състава Ви. Благодаря ти , че ми отговори на всички въпроси , които ти задавах през тези 2 дена.
Това е от мен повече няма да го коментирам

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
TNT написа:zizirixo написа:Преди всяко BMW можеше да влезе на Паркинга на пистата.
И въртяха гуми на чакъла... Последните 2 години такова нещо не съм виждал, докато 2009-2010 си ги имаше тея изпълнения. За мен е по-добре така, защото няма място за всички на пистата, а е тъпо да си член на клуба и да паркираш в нивите...
Само дето миналата година един член със сива е36-ца се беше напил и завъртя колата точно на големите къмъни и начука сума красиви коли

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

Разкажете нещо пове4е за събора кой спе4ели първите места какви дисциплини защото аз не успях да отида
- Slu4ainiK
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320d '03
- Мечтае да кара: E39 S62B50
За съжаление не останах да видя "най-красивата" е36-ца, която е избрана от всички.
Някой ще даде ли някоя друга снимка, пуснали сте албуми, но има страшно много снимки и не мога да намеря.

Някой ще даде ли някоя друга снимка, пуснали сте албуми, но има страшно много снимки и не мога да намеря.

- Nikolai_CooL
- Потребител
-
- Кара: Е46 330Ci
- Мечтае да кара: Е46 М3
Някой компетентен колега ако може да пусне снимки на победителите за различните модели в конкурса за външен вид , че разглеждах колите извън пистата и го пропуснах този момент 

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Ами за най-красива Е36-ца Васил от Плевен с 320 купе, заслужено взе победата.
За клас над 2.8 стрийт
1. Васил Коларов с Е92 М3
2. Вуйчо Ваньо Х5 М
3. Виктор Миленков Е36 М3
За клас Модифицирани
1. Владислав Димитров Е30 М5
2. Мирафиоари Е36 М3
Тва е само по спомен, за другите нз...
За клас над 2.8 стрийт
1. Васил Коларов с Е92 М3
2. Вуйчо Ваньо Х5 М
3. Виктор Миленков Е36 М3
За клас Модифицирани
1. Владислав Димитров Е30 М5
2. Мирафиоари Е36 М3
Тва е само по спомен, за другите нз...
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- zizirixo
- Потребител
-