Национален BMW Събор 2012 - 5,6 Май 2012г.
Модератор: BMW Club BG - Управителен съвет
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
Re: Национален BMW Събор 2012 - 5,6 Май 2012г.
Добре аз само не разбрах какво е станало някой да те е държал вързан за да не дойдеш рано(8-9ч.)?
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
HackeD написа:Добре аз само не разбрах какво е станало някой да те е държал вързан за да не дойдеш рано(8-9ч.)?
А аз не мога да разбера защо вие малките пишлеменца се чувствате длъжни да пишете постоянно навсякъде

- beco109
- младши ентусиаст
-
- Кара: Разумно
- Детайли за колата: Измамна
(bubsa) написа:HackeD написа:Добре аз само не разбрах какво е станало някой да те е държал вързан за да не дойдеш рано(8-9ч.)?
А аз не мога да разбера защо вие малките пишлеменца се чувствате длъжни да пишете постоянно навсякъде
+1

- cHaunepucTa
- младши ентусиаст
-
Искам да попитам пичовете, които наричат хората семкаджии...тия дето говорят глупости, най-големите ентусиасти, какво е семкаджия???
Вие всички ли карахте на пистата? Всички ли викахте по колите, или се бяхте изпокрили на сянка в шатрите при кебапите и бирата...?
Имам право да стоя и ако искам да ям семки/не че съм го правил/, имам право да не викам по колите, както някой колеги имаха право да се напиват като мърши от сутринта, както други колеги имат право да правят изцепки в колоната и да застрашават живота на десетки хора на магистралата.
Иначе за събора:
Беше ми първия и съм горд, че съм част от това общество.
Бях само в събота, но ми хареса много. Евала на организаторите и на всички, които работеха там докато ние си правим кефа.
Вие всички ли карахте на пистата? Всички ли викахте по колите, или се бяхте изпокрили на сянка в шатрите при кебапите и бирата...?
Имам право да стоя и ако искам да ям семки/не че съм го правил/, имам право да не викам по колите, както някой колеги имаха право да се напиват като мърши от сутринта, както други колеги имат право да правят изцепки в колоната и да застрашават живота на десетки хора на магистралата.
Иначе за събора:
Беше ми първия и съм горд, че съм част от това общество.
Бях само в събота, но ми хареса много. Евала на организаторите и на всички, които работеха там докато ние си правим кефа.

- HackeD
- Старши ентусиаст
-
(bubsa) написа:А аз не мога да разбера защо вие малките пишлеменца се чувствате длъжни да пишете постоянно навсякъде
И кво като сме малки забранено е да пишем ли, ти не си ли бил като нас?
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
HackeD написа:(bubsa) написа:А аз не мога да разбера защо вие малките пишлеменца се чувствате длъжни да пишете постоянно навсякъде
И кво като сме малки забранено е да пишем ли, ти не си ли бил като нас?
Принципно е добре,когато човек няма какво да каже да си мълчи

- zizirixo
- Потребител
-
- Кара: на 3 цилиндъра
- Мечтае да кара: E24 M635
Определено организацията е доста по-добре отпреди 3-4 години!
Иначе ето още малко суров материал от втория ден:
http://www.youtube.com/watch?v=JMdjwn5nfrs
http://www.youtube.com/watch?v=A6EakEV7Fy0
http://www.youtube.com/watch?v=w1tj4cg_v7c

- HackeD
- Старши ентусиаст
-
Аз спирам, че няма смисъл. 

Събора ми хареса, ама до някъде беше малко постно накрая на драга (възбудени момци с 316ки
, а не онези турбо изроди които така и не напуснаха бокса ) , и другото което не ми хареса че имаше повече участници на състезанието по "лъскавост" от колкото по пистата да дават газ. Както и да е като цяло събора беше 6 

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
nkiller написа:Събора ми хареса, ама до някъде беше малко постно накрая на драга (възбудени момци с 316ки![]()
, а не онези турбо изроди които така и не напуснаха бокса ) , и другото което не ми хареса че имаше повече участници на състезанието по "лъскавост" от колкото по пистата да дават газ. Както и да е като цяло събора беше 6
Ем тя тази права не е много много да драг... Малко е късичка, то зверовете таман набират и трябва да скачат на спирачките... А това, че "лъскачките" не раздаваха газ на пистата... Бая разход си е да я изкараш на пистата

- Svetlomir Angelov
- Потребител
-
- Кара: 320д 2002г 150к.с.
- Мечтае да кара: Нов автомобил
zizirixo написа:Определено организацията е доста по-добре отпреди 3-4 години!![]()
http://www.youtube.com/watch?v=JMdjwn5nfrs
http://www.youtube.com/watch?v=A6EakEV7Fy0
http://www.youtube.com/watch?v=w1tj4cg_v7c

- Snoop
- младши ентусиаст
-
- Кара: засилен дизел
- Мечтае да кара: на Шаро поршето
- Детайли за колата: TOP!!! FULL!!! MPACK!!! Всички екстри за модела! :D :D :D
LiTtLeRoCk написа:vladye написа:Btw, аз съм сигурен, че почти никой от мангалите не си беше платил входа - прескачаха оградата![]()
Но, без това не може ...
Аз пък съм 100% сигурен, че всички си бяха платили, защото всички от тях минаха през входа, на входа бях аз, а те наистина не бяха малко, но всички от тях си платиха.
Роки, вчера ако помниш ти благодарих за пружините.
Това, което аз видях вчера беше, че на 100 метра от входа един чичак вдигаше мрежата и пускаше хора от там.
Поздравления за е34-ката, страшна е.

Аз и ти сме луд-ни-ца...

- ZLATIST
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 323i coupe 98'
- Мечтае да кара: e36 ///M3 evo GT
- Детайли за колата: Avusblau Metallic
Burningparis написа:Да Ви похваля за събора не мога, защото се задържах там 10 мин. Вероятно е било супер, въпреки, че според мен 10 лв за вход 3ч преди края в неделя си е чист комерс. Отделно от това, таксата от 50 лв за да си паркирам колата до тези на приятелите си подчертавам, 3ч преди края на събора е Комерс.
И нека поясня какво имам предвид!
За тези като мен, които нямат време да четат форуми, които не се вълнуват от пилежи, не обичат вкуса на чужди гуми в устата си и пилежите с дърти е36-ци са сладки спомени.... а просто дойдоха да подкрепят БМВ обществото, остава кефа да видиш приятелите си и да усетиш духа на клубна инициатива. Или с други думи, да си спреш БМВ-то до например //м3-ката на Краси или до Сивика, да си видиш приятелите и да се почувстваш като част от цялото свободен.
Извинете ме, сигурно изглежда, че мрънкам за 5 лв и рева и кво ли не там според вижданията Ви, но 3 часа преди закриването след 2ч път, 100 лв за гориво да ми поискахте 60 лв за добър ден за 3 часа е смешно?!?
Попитахте ме кой съм аз, и с какво съм по-специален от другите, че да не плащам и че ако карах 6-та серия за 200 бона вероятно 50лв нямаше да ме бутнат? Аз ще Ви отговоря?
Не се чувствам специален, нито пък отказвам да платя, платих си 10 лв за 10 мин ! Не ме интересуват какви са ви разходите и как ги избивате.
За всичките години откакто се познаваме съм помагал на всеки с каквото мога особено когато е ставало дума за фен клуб, отделях от личното си време за да модерирам и какво ли още не без една стотинка... а просто от кефа да съм част от цялото с ентусиазъм!!!! Това за мен е идеология!!!
За други не се наемам да говоря ...за мен лично обезсмислихте целия си труд и целя ми ентусиазъм с който бих 2ч път за да споделя радостта от БМВ с Вас за някакви 3ч. Обезсмислихте я с това, че ми показахте как инициятивите от едно време в които участвахме с усмивка, за които се готвихме с дни и нетърпение са се превърнали в "кои си ти? дай 60 лв или си гледай работата".
Колегата до някъде е прав.Аз ходя вече на четвърти пореден събор и ми направи впечатление,че колите със стикери бяха учудващо малко.В предните години от Асеновград до Калояново(по моя маршрут) те бяха в "изобилие",а тази година...

- west bam
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 coupe 318is '95 M42B18++
- Мечтае да кара: квато и да е Хемка :)))
Днес много ми хареса на Калояново живи и здрави догодина съм пак там 

BMW E36 TEAM and HONDA CIVIC 4G - TEAM
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
http://24.media.tumblr.com/9121c8bb0ae9 ... o1_500.gif
http://25.media.tumblr.com/ba160f33385c ... o1_500.gif
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
http://24.media.tumblr.com/9121c8bb0ae9 ... o1_500.gif
http://25.media.tumblr.com/ba160f33385c ... o1_500.gif
- milen4o_9305
- младши ентусиаст
-
- Кара: на ребро
- Мечтае да кара: М3 touring
LiTtLeRoCk написа:vladye написа:Btw, аз съм сигурен, че почти никой от мангалите не си беше платил входа - прескачаха оградата![]()
Но, без това не може ...
Аз пък съм 100% сигурен, че всички си бяха платили, защото всички от тях минаха през входа, на входа бях аз, а те наистина не бяха малко, но всички от тях си платиха.
някой даже платиха и след като излязоха никой не им каза за печат и не ги пуснаха отново,не мисля че сме отишли на събора да се гаврим за некви 10лв.,но все тая догодина по 2 печата