Национален BMW Събор 2012 - 5,6 Май 2012г.
Модератор: BMW Club BG - Управителен съвет
- TheDevilTwin
- Потребител
-
- Кара: триеска с пластмасов мАтор
Re: Национален BMW Събор 2012 - 5,6 Май 2012г.
Ето ви "малка" порция снимки от втория ден на събора 
http://thedeviltwin.snimka.bg/automobil ... -06.675011

http://thedeviltwin.snimka.bg/automobil ... -06.675011
No pain, no gain. - Scorpions
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
vladye написа:Btw, аз съм сигурен, че почти никой от мангалите не си беше платил входа - прескачаха оградата![]()
Но, без това не може ...
Аз пък съм 100% сигурен, че всички си бяха платили, защото всички от тях минаха през входа, на входа бях аз, а те наистина не бяха малко, но всички от тях си платиха.
- tenchooo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: IS
- Мечтае да кара: BMW ///M3
Якооо перфектен събор беше евала на организаторите трибуната срешу кроасана мн добре сте я измислили браво

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
batkoki написа:а за потниците ми то беше такава жега че нямаше нищо срамно и да са голи.
А бе ако потника ти е до пъпчето и отдолу се подава шкембенце си е яко селско, мен ако питаш

Тази година с доста хора си говорих, които бяха за първи път на такова мероприятие и много се кефеха

- Angelov91
- младши ентусиаст
-
- Кара: напред с вратите
- Мечтае да кара: M3
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Снимки от награждаването на участниците от конкурса ! 

- zigo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 328ci
Всичко беше перфектно от към организация на събора. Само това с Софииската колона не ми хареса как се получи, уж щеше да се кара 100-120. А всички караха 150+
ето малко снимки от мен : https://www.facebook.com/media/set/?set ... 464&type=1
ето малко снимки от мен : https://www.facebook.com/media/set/?set ... 464&type=1

- Angelov91
- младши ентусиаст
-
- Кара: напред с вратите
- Мечтае да кара: M3
zigo написа:Всичко беше перфектно от към организация на събора. Само това с Софииската колона не ми хареса как се получи, уж щеше да се кара 100-120. А всички караха 150+
Брато ти май не си снимал толкова бмв-тата

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
zigo написа:Всичко беше перфектно от към организация на събора. Само това с Софииската колона не ми хареса как се получи, уж щеше да се кара 100-120. А всички караха 150+
Съдържанието в момента не е достъпно.
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
- zigo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 328ci
Angelov91 написа:zigo написа:Всичко беше перфектно от към организация на събора. Само това с Софииската колона не ми хареса как се получи, уж щеше да се кара 100-120. А всички караха 150+
Брато ти май не си снимал толкова бмв-тата![]()
Е не съм сляп

- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
Да Ви похваля за събора не мога, защото се задържах там 10 мин. Вероятно е било супер, въпреки, че според мен 10 лв за вход 3ч преди края в неделя си е чист комерс. Отделно от това, таксата от 50 лв за да си паркирам колата до тези на приятелите си подчертавам, 3ч преди края на събора е Комерс.
И нека поясня какво имам предвид!
За тези като мен, които нямат време да четат форуми, които не се вълнуват от пилежи, не обичат вкуса на чужди гуми в устата си и пилежите с дърти е36-ци са сладки спомени.... а просто дойдоха да подкрепят БМВ обществото, остава кефа да видиш приятелите си и да усетиш духа на клубна инициатива. Или с други думи, да си спреш БМВ-то до например //м3-ката на Краси или до Сивика, да си видиш приятелите и да се почувстваш като част от цялото свободен.
Извинете ме, сигурно изглежда, че мрънкам за 5 лв и рева и кво ли не там според вижданията Ви, но 3 часа преди закриването след 2ч път, 100 лв за гориво да ми поискахте 60 лв за добър ден за 3 часа е смешно?!?
Попитахте ме кой съм аз, и с какво съм по-специален от другите, че да не плащам и че ако карах 6-та серия за 200 бона вероятно 50лв нямаше да ме бутнат? Аз ще Ви отговоря?
Не се чувствам специален, нито пък отказвам да платя, платих си 10 лв за 10 мин ! Не ме интересуват какви са ви разходите и как ги избивате.
За всичките години откакто се познаваме съм помагал на всеки с каквото мога особено когато е ставало дума за фен клуб, отделях от личното си време за да модерирам и какво ли още не без една стотинка... а просто от кефа да съм част от цялото с ентусиазъм!!!! Това за мен е идеология!!!
За други не се наемам да говоря ...за мен лично обезсмислихте целия си труд и целя ми ентусиазъм с който бих 2ч път за да споделя радостта от БМВ с Вас за някакви 3ч. Обезсмислихте я с това, че ми показахте как инициятивите от едно време в които участвахме с усмивка, за които се готвихме с дни и нетърпение са се превърнали в "кои си ти? дай 60 лв или си гледай работата".
И нека поясня какво имам предвид!
За тези като мен, които нямат време да четат форуми, които не се вълнуват от пилежи, не обичат вкуса на чужди гуми в устата си и пилежите с дърти е36-ци са сладки спомени.... а просто дойдоха да подкрепят БМВ обществото, остава кефа да видиш приятелите си и да усетиш духа на клубна инициатива. Или с други думи, да си спреш БМВ-то до например //м3-ката на Краси или до Сивика, да си видиш приятелите и да се почувстваш като част от цялото свободен.
Извинете ме, сигурно изглежда, че мрънкам за 5 лв и рева и кво ли не там според вижданията Ви, но 3 часа преди закриването след 2ч път, 100 лв за гориво да ми поискахте 60 лв за добър ден за 3 часа е смешно?!?
Попитахте ме кой съм аз, и с какво съм по-специален от другите, че да не плащам и че ако карах 6-та серия за 200 бона вероятно 50лв нямаше да ме бутнат? Аз ще Ви отговоря?
Не се чувствам специален, нито пък отказвам да платя, платих си 10 лв за 10 мин ! Не ме интересуват какви са ви разходите и как ги избивате.
За всичките години откакто се познаваме съм помагал на всеки с каквото мога особено когато е ставало дума за фен клуб, отделях от личното си време за да модерирам и какво ли още не без една стотинка... а просто от кефа да съм част от цялото с ентусиазъм!!!! Това за мен е идеология!!!
За други не се наемам да говоря ...за мен лично обезсмислихте целия си труд и целя ми ентусиазъм с който бих 2ч път за да споделя радостта от БМВ с Вас за някакви 3ч. Обезсмислихте я с това, че ми показахте как инициятивите от едно време в които участвахме с усмивка, за които се готвихме с дни и нетърпение са се превърнали в "кои си ти? дай 60 лв или си гледай работата".