Уточнение (допълнение) към правилата на търговските раздели

Правилата се променят с течение на времето, така че Ви съветваме да ги преглеждате периодично! Самото им непрочитане е основателна причина, за да получите БАН!
Мародератор
Аватар
Мнения: 12351
Регистриран на: 28.07.2006
Местоположение: София
Кара: some d20s

Уточнение (допълнение) към правилата на търговските раздели

Мнение от Mollov » 15 Ное 2013, 12:18

Поради множество неясноти и запитвания относно изписването на телефонния (GSM) номер в обявите в търговските раздели, следното уточнение (допълнение) следва да бъде направено и спазвано занапред:

Телефонният номер трябва да бъде изписан коректно, изцяло само с цифри, без използване на думи/букви, по следният пример - 0XXX123456. Всички обяви, при които изписването на телефонният номер е по начин, различен от упоменатия, следва да бъдат коригирани своевременно. Корекцията важи за всички съществуващи обяви, които следва да бъдат коригирани в рамките на следващите 2 седмици (до 01.12.2013г). Всички пуснати до 01.12.2013 обяви подлежащи на модерация (при потребители с регистрация над 12 месеца, но с под 20 мнения в брояча) , при които телефонният номер не е написан според показаният пример ще бъдат одобрявани, но авторът ще бива информиран от модератора за нуждата от корекция на изписването. При липса на корекция от страна на автора обявата ще бива заключена своевременно. Същото важи и за всички нови обяви, при които модерация не е нужна.


След 01.12.2013г. всяка една обява, при която телефонният номер не е коригиран/изписан според показаният пример ще бъде заключвана без предупреждение, а новите обяви подлежащи на модерация ще биват отхвърлени.

Назад към Правила за поведение във форумите на BMW Club Bulgaria

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани

Последни теми
Facebook