шоф. стькло
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- stoni
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31
шоф. стькло
днес отворих прозорците с клю4а и на затваряне гледам шоф. остана долу ,давам на контакт и ми дава авария ,пише нещо като (понеже е на испански и не мога да го разбера сьс ськращенията )"прозорец ..... под напрежение" след това установих 4е като го вдигна трябва да дьржа коп4ето ина4е спира явно там е проблема ,какво може да му е дали е от самото коп4е или от някое реле или нещо по сериозно???
и осще един мини проблем като спра климатика извесно време мирише на лошо

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
проблема със стъклото ти най-вероятно е софтуерен.
просто забравя моторчето къде му е крайната точка за вдигане.
иди в сервиз да ти изчистат грешката и трябва да му дадат през компа къде е до край отворено и докрай затворено и си готов.
проблема с климата можеш да решиш със специален спрей за климатици като пръснеш във въздуховодите и след тва го оставиш да се издуха на отворени врати и прозорци за около 3мин.
просто забравя моторчето къде му е крайната точка за вдигане.
иди в сервиз да ти изчистат грешката и трябва да му дадат през компа къде е до край отворено и докрай затворено и си готов.
проблема с климата можеш да решиш със специален спрей за климатици като пръснеш във въздуховодите и след тва го оставиш да се издуха на отворени врати и прозорци за около 3мин.
- stoni
- младши ентусиаст
-
спреи пробвах един сив с една траби4ка но не отстрани миризмата,все си мисля 4е ми е запушено нещо отвуднението на климата , нали трябва да мокри под колата ,аз таки локви4ка я нямам
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
При мен също миришеше така, спрея не помага. Имаш два варианта- да си смениш филтрите на климатика или да направиш профилактика на климатичната сстема. Това се получава, защото са запушени филтрите, и има микроорганизми, които гният, и миришат 

- stoni
- младши ентусиаст
-
колега дали ще се оправи с филтрите на другото кво ли не сменях така си остана с миризма ,някой знае ли каде отива водата която отделя климатикаvesko06 написа:При мен също миришеше така, спрея не помага. Имаш два варианта- да си смениш филтрите на климатика или да направиш профилактика на климатичната сстема. Това се получава, защото са запушени филтрите, и има микроорганизми, които гният, и миришат
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- stoni
- младши ентусиаст
-
филтрите са на 1г. и 15000км , какво зна4и профилактика ????да я водя в БМВ ли казвашvesko06 написа:При мен така се оправи, смених филтрите на климатика+ профилактика след това
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
според мен не ти трябва сервиз.
смени си филтрите.преди да ги сложиш обдухай хубаво със спрея и през духалките вътре в купето и през карубата за филтрите.изчакай малко.пусни да духа вентилацията на отворени врати без да си слагал филтрите. остави да върти около 5мин. сложи си филтрите и си готов.
основна грешка е колегите да духат със спрея когато филтрите са сложени и тогава миризмата от него се набива от вътрешната страна на филтрите и си смърди пак. за това го направи без филтри.
водата се оттича по тръбичка в легенче под колата и от там по тръбичка под колата на асфалта.
смени си филтрите.преди да ги сложиш обдухай хубаво със спрея и през духалките вътре в купето и през карубата за филтрите.изчакай малко.пусни да духа вентилацията на отворени врати без да си слагал филтрите. остави да върти около 5мин. сложи си филтрите и си готов.
основна грешка е колегите да духат със спрея когато филтрите са сложени и тогава миризмата от него се набива от вътрешната страна на филтрите и си смърди пак. за това го направи без филтри.
водата се оттича по тръбичка в легенче под колата и от там по тръбичка под колата на асфалта.
- stoni
- младши ентусиаст
-
ясно в4ера направих проба сьс спрея е хем пишеше да махна филтрите аз не ги махнах и разбира се нищо не стана миризмата си остана , а притесненията са ми 4е не мокри под асфалта а и миризмата е на застояла вода нещо като блато някои може ли да ми прати схема каде то4но е тази вани4ка да я тьрся и продуьам отводненията, вси4ките коли от Германия ми се струва 4е имат сьщия проблемSKISA написа:според мен не ти трябва сервиз.
- vesko06
- старши ентусиаст
-
stoni написа:филтрите са на 1г. и 15000км , какво зна4и профилактика ????да я водя в БМВ ли казвашvesko06 написа:При мен така се оправи, смених филтрите на климатика+ профилактика след това
Моята няма и една година и тази смяна я направих като беше на 18000 км, но филтрите си бяха бая замърсени

- stoni
- младши ентусиаст
-
днес за по евтино направих горепосоченота операция сьс смяна на филтьри разни химий на Сеата пробата ми излезе 20 евро а файдата никва продьлжава си да излиза сьщия смрадлив вьздух,в четвьртах взех час в БМВ и решавам проблема,а стьклото се оправи самоvesko06 написа:stoni написа:филтрите са на 1г. и 15000км , какво зна4и профилактика ????да я водя в БМВ ли казвашvesko06 написа:При мен така се оправи, смених филтрите на климатика+ профилактика след това
Моята няма и една година и тази смяна я направих като беше на 18000 км, но филтрите си бяха бая замърсениПрофилактика значи всичко: почистване, смяна, тези неща. Всичко това беше направено в БМВ сервиз

- vesko06
- старши ентусиаст
-
- stoni
- младши ентусиаст
-
та ходих днес в БМВ казаха ми 4е е слабото място на бмв , изпарителя или там кво беше като пуснеш климатика замрьзвало после като го спреш леда ставал на вода отам падал някаде си и там от влагата имало някакви микроби и други мизерий дето миришат, каза оправя се само с разглобяване и из4истване но каза на пролет пак замирисва, ни филтри ни спреи помагало (за което сьм обеден),сьщо ми каза 4е ако запаля на място и сложа парното на моксимума да работи около 30 мин. на отворени врати горещия вьздух изгарял мизерията тва ме посьветва , а за филтрите каза докато не напише на екрана да не ги барам а на моите пише още 20000км,така тези дни ще пробвам с парното. м/ду другото днеска купих от бмв някакьв лак за мотора да го предпазва от вода и топлина дали ще има ефектvesko06 написа:Пиши после какво е станало, за да знаем

/
Така е колеги.И единицита едно време си миришише,а съм я карал няма и 7 месеца и Х3-то го зех на 9хл. км и на 10 хл. и то се размириса и нищо не можеш да направиш по въпроса...Освен да му -Ебеш майката и да си караш..
- stoni
- младши ентусиаст
-
Re: /
старото ми мирише това сьщо и щом в бмв не дават решение ,ще е както казваш ти колегаshekito написа:Така е колеги.И единицита едно време си миришише,а съм я карал няма и 7 месеца и Х3-то го зех на 9хл. км и на 10 хл. и то се размириса и нищо не можеш да направиш по въпроса...Освен да му -Ебеш майката и да си караш..
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series