И аз да се похваля иии ....1 въпросче за software update !!!
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- vodkarulez
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW G80 M3 Competition xDrive
И аз да се похваля иии ....1 въпросче за software update !!!
това е колицата , която в крайна сметка за много от вас остана изненада поради няколко радикални промени в последните минути
За любознателните колеги : 320d 04.2006 , Основните екстри са Navigation Bussines , Xenon , Кожа , HIFI audio , CD Changer ,лайсни от алуминиум , климатроник с разширени функции , отопление на седалките и т.н . Не се сещам за всичко , пък и някои неща се виждат от снимките. Колата ми стъпа в България точно 50к.
Ето и обещаните снимки.
Цветът е Arktis Metallic , кожата е Lemon
Колата не е изрядно чиста , но това са бели кахъри
Скоро ще направя и по-добри снимки и ще ги кача в show room-a
Сега въпросчето към колегите , които вече са си направили software ъпдейта от март 2008. От една седмица се чудя дали си струва наистина тази операция , която лично за мен е прекалено скъпа. Какво се променя точно , ако може малко детайлно да се обесни за да сме наясно всички и да преценим дали в крайна сметка си струва. Също така ме интересува някъде другаде може ли да се извърши тази услуга , освен Дару , Камор , Бова и т.н. В интернет се намира самия софт , но каква е точната процедура за преинсталирването и необходими ли са някакви специални апаратури за това , нека запознатите да споделят. Благодаря предварително !!!
Поздрави !!!

За любознателните колеги : 320d 04.2006 , Основните екстри са Navigation Bussines , Xenon , Кожа , HIFI audio , CD Changer ,лайсни от алуминиум , климатроник с разширени функции , отопление на седалките и т.н . Не се сещам за всичко , пък и някои неща се виждат от снимките. Колата ми стъпа в България точно 50к.
Ето и обещаните снимки.
Цветът е Arktis Metallic , кожата е Lemon

Скоро ще направя и по-добри снимки и ще ги кача в show room-a

Сега въпросчето към колегите , които вече са си направили software ъпдейта от март 2008. От една седмица се чудя дали си струва наистина тази операция , която лично за мен е прекалено скъпа. Какво се променя точно , ако може малко детайлно да се обесни за да сме наясно всички и да преценим дали в крайна сметка си струва. Също така ме интересува някъде другаде може ли да се извърши тази услуга , освен Дару , Камор , Бова и т.н. В интернет се намира самия софт , но каква е точната процедура за преинсталирването и необходими ли са някакви специални апаратури за това , нека запознатите да споделят. Благодаря предварително !!!
Поздрави !!!
Последна промяна vodkarulez на 02 Май 2008, 12:48, променена общо 4 пъти
- vaskess
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318tds Touring , e46 330xd Touring
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
- vodkarulez
- младши ентусиаст
-
Anthony_J написа:Аз пък си мисля, че двигателя е по-важен от екстрите, ама явно никой друг не го вълнува
Понеже преди това бях пуснал тема и бях уточнил какъв ще е двигателя , затова просто сега пропуснах. Написал съм го вече , Благодаря все пак за уточнението.
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- vodkarulez
- младши ентусиаст
-
MaXimal написа:Честито.
П.С. Веднага бягай в БМВ да си купиш препарата за кожа - много е добър.
И двата още първия ден си купих. Спрейа за почистване и другия препарат за UV защита. Третирал съм салона вече веднъж , голяма красота

34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series