парно без климата на on
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
парно без климата на on
Здравеите отново,
след направени 2400км за 2дни и тотален разход 6.0 имам следните ?
-ниакои знае ли как се пуска парното което идва от мотора без да работи климата в книгата пише це може црез бутона REST но като го натискам диода не свети...
-има ниакаква опциа за загриаване на колата преди да си влезнал те са 2 но нешто не ги разбирам добре, ако ниакои ги ползва да каже каква е разликата
-защто триабва да се реинициализирва средната скорост след даден момент на таблото...
-на 140км остатък пробег, лампата за нафта светва бих изкал да знам дали вьтре влизат оште 80км резерва или 140км са резервата изциало...
Благодаря за отговорите ви...
100евро за upgrade na softa последна версиа от февруари ще ви кажа дали си заслужава и дали има разлика...
-ниакои знае ли как се пуска парното което идва от мотора без да работи климата в книгата пише це може црез бутона REST но като го натискам диода не свети...

-има ниакаква опциа за загриаване на колата преди да си влезнал те са 2 но нешто не ги разбирам добре, ако ниакои ги ползва да каже каква е разликата

-защто триабва да се реинициализирва средната скорост след даден момент на таблото...
-на 140км остатък пробег, лампата за нафта светва бих изкал да знам дали вьтре влизат оште 80км резерва или 140км са резервата изциало...
Благодаря за отговорите ви...
100евро за upgrade na softa последна версиа от февруари ще ви кажа дали си заслужава и дали има разлика...
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
Re: парно без климата на on
slonco написа:Здравеите отново,
-ниакои знае ли как се пуска парното което идва от мотора без да работи климата в книгата пише це може црез бутона REST но като го натискам диода не свети...![]()
Функцията "Rest" можеш да я ползваш само при спрян двигател.Примерно- до като чакаш някой приятел, и колата ти е спряна, но искаш да ти е топло

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
.....и също температурата трябва да е под някаква граница отвън,а двигателя да е загрял/на Е39 работеше само под +7 градуса/!
- vesko06
- старши ентусиаст
-
SKISA написа:.....и също температурата трябва да е под някаква граница отвън,а двигателя да е загрял/на Е39 работеше само под +7 градуса/!
Не е точно така май. В смисъл, че външната температура няма значение. Може и -5 градуса да е, и пак да работи. Както каза - двигателят трябва да е загрял.

- vesko06
- старши ентусиаст
-
Re: парно без климата на on
slonco написа:
при мен не е така... Не знам защо е тази разлика. Лампата светва като ми остават към 90 км. Но може и да е от софтуера

- vesko06
- старши ентусиаст
-
slonco написа:REST така и не работи...
Двигателят ти е загрял добре, нали? Също така и ключът трябва да ти е вкаран

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
при РЕСТ ключа НЕ трябва да е вкаран! работи при заключена кола и като те няма в нея!! нещо има нечитаво,но аз пак ти казвам ,че на мойта не работеше над 7 градуса външна температура ,щото беше само за греене в купето ,а не и за вентилация! ако и твоят е такъв-няма да тръгне при тва топло време!!!
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- map13
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 525d вагон
на е-39 предполагам, че и при е-90 е същото .. като загасиш двигателя и махнеш ключа натискаш REST ..... и ти духа на топло за около 20мин....
- vesko06
- старши ентусиаст
-
Значи ако ключа е вкаран можеш да си регулираш температурата, все едно климатика ти работи. В момента, който махнеш ключа, функцията "Rest" пак ти работи, но не можеш да си променяш температурата 

- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
REST работи при външна температура под 16 градуса, а не под 7. Вентилацията пък работи само над 16 градуса. Поне това си спомням след последният ми прочит на да owner manual-а.
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series