E 87 Да или Не?

5-та серия ('02- ), 7-ма серия ('01- ), 1-ва серия ('04- ), 3-та серия ('05- ), Х серия

Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори

320D
Аватар

E 87 Да или Не?

Мнение от Hashishev » 10 Яну 2008, 0:50

Значи въпроса ми е, към хората които карат единички :). Брат ми иска да си купува Ауди А3... но аз като пристрастен към "марката" го юркам да си вземе БМВ 1ва серия... Той ми твърди, че 1ците имали някакви дефекти за които бил чул... Искам да се допитам до вас за мнение за колите, дали имат проблеми какви кво що :). Ако някой ми даде подробна информация ще съм му много благодарен.

Мерси
Изображение
Продавам оригинални фарове, стопове и мигачи Е46

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 10 Яну 2008, 8:35

Ми то и А3ките имат дефекти ;)

Сериозни дефекти до сега не съм имал, да чукна на дърво.
Изображение

320D
Аватар

Мнение от Hashishev » 10 Яну 2008, 17:06

Сериозно не? А несериозни? :roll:
Изображение
Продавам оригинални фарове, стопове и мигачи Е46

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 10 Яну 2008, 17:51

А 3-ката има един сериозен проблем ... .объркали са разположението на задвижващите колела
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Metallium » 11 Яну 2008, 1:05

Новите модели на Ауди като цяло мисля че дават бая повече дефекти от БМВ.

Но на 1-ничката лично не ми харесва просто, че е 1-ка ;)
BMW 5-series POWER!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко!
Мечтае да кара: Боинг 737-800

Мнение от Svetlyo » 11 Яну 2008, 8:25

Не знам, обаче трябва да ви кажа, че съм безумно очуден колко просторна, пъргава и компкатна е тази кола... Преди да седна в 1-цата бях супер отвратен от малките коли, но този автомобил определено ми промени мнението....

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 11 Яну 2008, 10:03

Hashishev написа:Сериозно не? А несериозни? :roll:

Незначителни ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от REMUS » 11 Яну 2008, 19:47

Svetlyo написа:Не знам, обаче трябва да ви кажа, че съм безумно очуден колко просторна, пъргава и компкатна е тази кола... Преди да седна в 1-цата бях супер отвратен от малките коли, но този автомобил определено ми промени мнението....

Чак пък просторна :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от REMUS » 11 Яну 2008, 19:49

Sharo написа:А 3-ката има един сериозен проблем ... .объркали са разположението на задвижващите колела

Между другото много хора не знаят че единицата е със задно! Вчера един байно ми вика "как можа да си купиш БМВ с предно" :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 11 Яну 2008, 19:57

REMUS написа:
Sharo написа:А 3-ката има един сериозен проблем ... .объркали са разположението на задвижващите колела

Между другото много хора не знаят че единицата е със задно! Вчера един байно ми вика "как можа да си купиш БМВ с предно" :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: - има всякакви идиоти :mhihi:
Изображение

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 11 Яну 2008, 20:08

Аз съм за 1-чката... просто ме кефи повече...

иначе май всички има дефекти... примерно на мене на 700км ми изгоря една от светлините за мъгла отзад... което ми се вижда доста тъпо за чисто нова кола и то бмв... но още нямам време да ходя да ми сменат фасунката или квото там трябва ( че с крушката пробвах, ама пак изгоря :( )
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sharo » 11 Яну 2008, 20:17

REMUS написа:

на мене един съсед не ми вярва, че ///М-а е със задно като ме гледа как си излизам по улицата тука ...
хахах
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Metallium » 11 Яну 2008, 20:18

Те крушките сигурно на всичко коли са от 1 и същ производител, така че не си мисли че крушката има нещо общо с БМВ. Кой знае какви китайски простотии са.

Просторна 1-цата :help:
Голяма е точно толкова колкото всяка друга кола от този клас...
BMW 5-series POWER!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sharo » 11 Яну 2008, 20:19

Mamouk написа:Аз съм за 1-чката... просто ме кефи повече...

иначе май всички има дефекти... примерно на мене на 700км ми изгоря една от светлините за мъгла отзад... което ми се вижда доста тъпо за чисто нова кола и то бмв... но още нямам време да ходя да ми сменат фасунката или квото там трябва ( че с крушката пробвах, ама пак изгоря :( )

я и на е60ката като я зимахме едно време така стана ... смениха я за около 10 мин ...

младши ентусиаст
Аватар

Re: E 87 Да или Не?

Мнение от Kickdown » 11 Яну 2008, 22:47

Hashishev написа:Значи въпроса ми е, към хората които карат единички :). Брат ми иска да си купува Ауди А3... но аз като пристрастен към "марката" го юркам да си вземе БМВ 1ва серия... Той ми твърди, че 1ците имали някакви дефекти за които бил чул... Искам да се допитам до вас за мнение за колите, дали имат проблеми какви кво що :). Ако някой ми даде подробна информация ще съм му много благодарен.

Мерси

Хашо кажи му да не мисли много, а да зима Бавареца, освен ако Аудито не е дизел автоматик (DSG) само тогава иначе 1ката. С какъв мотор ще е Аудито или BMW-то???

Следваща

Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series