E 87 Да или Не?
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
E 87 Да или Не?
Значи въпроса ми е, към хората които карат единички
. Брат ми иска да си купува Ауди А3... но аз като пристрастен към "марката" го юркам да си вземе БМВ 1ва серия... Той ми твърди, че 1ците имали някакви дефекти за които бил чул... Искам да се допитам до вас за мнение за колите, дали имат проблеми какви кво що
. Ако някой ми даде подробна информация ще съм му много благодарен.
Мерси

Мерси

Продавам оригинални фарове, стопове и мигачи Е46
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
А 3-ката има един сериозен проблем ... .объркали са разположението на задвижващите колела
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- Svetlyo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Всичко!
- Мечтае да кара: Боинг 737-800
Не знам, обаче трябва да ви кажа, че съм безумно очуден колко просторна, пъргава и компкатна е тази кола... Преди да седна в 1-цата бях супер отвратен от малките коли, но този автомобил определено ми промени мнението....
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Аз съм за 1-чката... просто ме кефи повече...
иначе май всички има дефекти... примерно на мене на 700км ми изгоря една от светлините за мъгла отзад... което ми се вижда доста тъпо за чисто нова кола и то бмв... но още нямам време да ходя да ми сменат фасунката или квото там трябва ( че с крушката пробвах, ама пак изгоря
)
иначе май всички има дефекти... примерно на мене на 700км ми изгоря една от светлините за мъгла отзад... което ми се вижда доста тъпо за чисто нова кола и то бмв... но още нямам време да ходя да ми сменат фасунката или квото там трябва ( че с крушката пробвах, ама пак изгоря

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- Sharo
- старши ентусиаст
-
REMUS написа:Sharo написа:А 3-ката има един сериозен проблем ... .объркали са разположението на задвижващите колела
Между другото много хора не знаят че единицата е със задно! Вчера един байно ми вика "как можа да си купиш БМВ с предно"
на мене един съсед не ми вярва, че ///М-а е със задно като ме гледа как си излизам по улицата тука ...
хахах
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- Sharo
- старши ентусиаст
-
Mamouk написа:Аз съм за 1-чката... просто ме кефи повече...
иначе май всички има дефекти... примерно на мене на 700км ми изгоря една от светлините за мъгла отзад... което ми се вижда доста тъпо за чисто нова кола и то бмв... но още нямам време да ходя да ми сменат фасунката или квото там трябва ( че с крушката пробвах, ама пак изгоря)
я и на е60ката като я зимахме едно време така стана ... смениха я за около 10 мин ...
Re: E 87 Да или Не?
Hashishev написа:Значи въпроса ми е, към хората които карат единички. Брат ми иска да си купува Ауди А3... но аз като пристрастен към "марката" го юркам да си вземе БМВ 1ва серия... Той ми твърди, че 1ците имали някакви дефекти за които бил чул... Искам да се допитам до вас за мнение за колите, дали имат проблеми какви кво що
. Ако някой ми даде подробна информация ще съм му много благодарен.
Мерси
Хашо кажи му да не мисли много, а да зима Бавареца, освен ако Аудито не е дизел автоматик (DSG) само тогава иначе 1ката. С какъв мотор ще е Аудито или BMW-то???
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series