Проблем с пръскачките за предното стъкло
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с пръскачките за предното стъкло
Някой да се е сблъсквал със следния проблем значи пръскачките за предното стъкло не работят. Първоначално си мислех че е сипвано само вода и е замръзнало, та сипвах даже и спирт за горене но не постигнах някакъв ефект. По ме плаши че не издава никакъв звук като се опитвам да пръскам
възможно ли е да е изгорял бушон

- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
почти 100% съм сигурен, че са замръзнали
Имах го същия проблем и се оказа точно от замръзване

Имах го същия проблем и се оказа точно от замръзване

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
Където и да питам всички ми казват че било просто замръзнало... А и таз "маймуна" дето ми докара колата, каза че по едно време му свършила течноста в чистачките и за да не набута много взел че сипал вода... а в тия мразовити дни колата не може да се стопли достатъчно.
Metallium ами може и това да е защото, замръзнало не замръзнало, все някакъв звук трябва да се издава като дърпаш лостчето.
Metallium ами може и това да е защото, замръзнало не замръзнало, все някакъв звук трябва да се издава като дърпаш лостчето.
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
няма ли звук траа помпичката да е здала багажа
взимай един мултицет и го замери
взимай един мултицет и го замери
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
Само да не забравиш че казанчето е под преден десен калник и над и около подкалника
паркирай я за час два в топъл гараж и тогава ще продължим с гаданията

паркирай я за час два в топъл гараж и тогава ще продължим с гаданията

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
мойте па замръзнаха от високата скорост! като карах бавничко си бачкат -като покарах по-бързо достатъчно време и сдадоха!
имам си течност-читаво разредена ,ма явно тва не помага. мисля ,че имат и подгрев-не съм се заглеждал ,ама и тва не помага. не знам как може да се лекува тая работа....
имам си течност-читаво разредена ,ма явно тва не помага. мисля ,че имат и подгрев-не съм се заглеждал ,ама и тва не помага. не знам как може да се лекува тая работа....
14 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series