Малко инфо за Е60
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Малко инфо за Е60
Някой може ли да сподели кой месец и коя година точно е фейслифт-а на Е60 , също ме интересува - четох тук из темите примерно че след 03.2005-та на 535д (вероятно и на другите Е60 ) има функция за МП3 та мисълта ми е има ли някъде информация за всички ъпдейти на Е60 , че мисля да взема едно на пролет та да не се натикам
Също така ако някой сподели кои екстри не е добре да ги има да знам да избягвам тези коли - за сега разбрах че актив стииринг не била добра екстра но за друго не съм чувал . Вероятно има екстри които пък задължително трябва да ги има но като гледам обявите повечето пишат "всички екстри" а видимо по снимките има липси така че имам нужда да понауча малко повече за този модел idea:
Благодаря предварително

Също така ако някой сподели кои екстри не е добре да ги има да знам да избягвам тези коли - за сега разбрах че актив стииринг не била добра екстра но за друго не съм чувал . Вероятно има екстри които пък задължително трябва да ги има но като гледам обявите повечето пишат "всички екстри" а видимо по снимките има липси така че имам нужда да понауча малко повече за този модел idea:
Благодаря предварително
[img]http://drifting-bg.info/landicar/landi.jpg/img]
- OPASNO LUD
- младши ентусиаст
Има 2 фейслифта тоз модел-всички коли произведени след септември(август) 2005 и скорошния.Видими разлики при първия няма-просто идва с някои екстри повече-например серийни полуелектрически седалки,повече разпознавани ГСМи и МП3 ЦД
Единствената причина поради която сменям колата е това че А4-ката е много тясна отзад - иначе аз съм ужасно доволен от колата , това значи че следващата кола трябва да е по широка . Разобедиха ме от 730д е65 и затова харесах Е60 седан . Днес обаче ми споделиха ( бивш Е60 собственик ) че 5-цата била също много тясна и той я продал и взел новото А6 поради същата причина и бил супер доволен , та въпроса ми е ако шофьорската седалка е в нормална позиция за човек висок 185 то може ли някой да седне отзад и как би се чувствал , защото ми писна да карам залепен за волана когато трябва да кача някой , а работата ми е свързана постоянно с возене на хора
Четох днеска един тест и видях тази снимка -
Ако ще мога да ползвам задната си седалка само за документи то май е по добре да взема Е92

Четох днеска един тест и видях тази снимка -

Ако ще мога да ползвам задната си седалка само за документи то май е по добре да взема Е92

На тази снимка седалките са доста напред
Намаляваш разстоянието с 1/3 и получаваш отговора
Определено не е много просторно отзад при е60 но според мен е достатъчно. Преди седмица сядах в едно е60 отпред и после отзад и не ми беше трудно да вляза и изляза. Най добре е да пробваш на някоя кола за да си пецениш сам.

REMUS написа:На тази снимка седалките са доста напредНамаляваш разстоянието с 1/3 и получаваш отговора
Определено не е много просторно отзад при е60 но според мен е достатъчно. Преди седмица сядах в едно е60 отпред и после отзад и не ми беше трудно да вляза и изляза. Най добре е да пробваш на някоя кола за да си пецениш сам.
Преди съм се возил доста пъти но само отпред - а сега просто нямам познат с такова

- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
- Кара: 98' e36 318i
- Мечтае да кара: e36 ///M3
- Детайли за колата: M43B18
малко извън темата: а какво стана с жълтата самоделка последно я помня 2004 казанлък събора ?
93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan
98' e36 318i sedan
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
на снимките виж къде е конзолата, която е между седалките ... баща ми като си кара неговата е60 седалката му е изравнена с тази конзола ... той е 2.00м и кара седлаката ниско долу
ако искаш мога тия дни да ти снимам къде му е седлаката при него
ако искаш мога тия дни да ти снимам къде му е седлаката при него
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
Предполагам си се разровил поне из основните източници на сравнителни тестове из нета и следващото, което може би очакваш е колега притежаващ въпросният модел BMW да предложи помоща си за установяване на въпросителната в уравнението. Ако това не се случи, другият вариант, който също предполагам ти е известен е test-drive с още 2ма-3ма юнака от твоя страна с пасажерски функции. Докато някоя от двете опции стане факт ще ти предложа заключението от сайта на Top Gear при сравнението на наличното пространство в BMW 5-seriеs(1) и Audi A6(2).
(1) Много място в предната и задна част, и огромно пространство за главата и краката. И е широка, затова 3ма възрастни пасажери могат да се разположат и седят комфортно в задната част.
(2) Мястото за крата в предната и задна част е отлично, но поради заострената остъклена част, трима възрастни пасажери биха изпитали неудобство и теснота в задната част на колата. Също така мястото за главата е малко като размери.
Успех.
(1) Много място в предната и задна част, и огромно пространство за главата и краката. И е широка, затова 3ма възрастни пасажери могат да се разположат и седят комфортно в задната част.
(2) Мястото за крата в предната и задна част е отлично, но поради заострената остъклена част, трима възрастни пасажери биха изпитали неудобство и теснота в задната част на колата. Също така мястото за главата е малко като размери.
Успех.
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series