проблем с ксенона при Е60

5-та серия ('02- ), 7-ма серия ('01- ), 1-ва серия ('04- ), 3-та серия ('05- ), Х серия

Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW G80 M3 Competition xDrive

проблем с ксенона при Е60

Мнение от vodkarulez » 05 Ное 2007, 18:11

Здравейте колеги.

Имам следния проблем при ксенона. Фаровете ми са без ксенон , но аз съм инсталирал ксенонов кит. След като 1 месец карах и нямах абсолютно никави проблеми , изведнъж започнаха да пресветкват и двата фара , първо рядко и след всеки изминал ден все по често , при което ми изгоря едната баласта. Подмених е , но проблемите си останаха същите , отново след непрестанно мигане изгоряха този път двете баласти.. помислих си , че проблема може да е точно в този модел ксенонов кит и купих друг модел .. надявах се , че проблемите най-после ще изчезнат но ... отношо същия отвратителен проблем ... така ... на всичкото отгоре от 1 седмица вече почти при всяко пускане на фаровете , компютъра показва че имам изгоряла крушка на единия фар и той естествено не свети . При повторно изключване и включване този проблем отпада , фаровете светят но се стига отново до пресвяткването ... но повярвайте ми , като светкавици на пътя е и въобще не е приятно ..

Обръщам се към вас с идеята , че можете да ми помогнете , защото аз не мога нищо да измисля вече както и по сервизите също не могат да разберат какъв точно е проблема..

благодаря ви предварително

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 05 Ное 2007, 19:47

кажи ми колко ти струва ксенона и каква марка е и ще ти кажа къде е проблема ;)

Проблема ти е в крушките - лоши са !

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vodkarulez » 05 Ное 2007, 20:07

първия беше около 350 лв марка well done , втория около 400 лв.. не си спомням марката но утре мога да е видя, ако е много важно за разгадаването на проблема ??!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vodkarulez » 08 Ное 2007, 10:42

колеги , никой ли няма да ми подаде рамо ? Вече съм много отчаян ... явно това няма оправяне :(

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Metallium » 09 Ное 2007, 14:44

Ми отиди при някой ел. майстор да ти каже дали проблема е от ксенона или някакви тоци по колата.

Допълнителен оригинален ксенон би трябвало да могат да ти монтират в БМВ представителство. Ще е по-скъпичко доста 100% но поне ще е гаранционно и здраво.
BMW 5-series POWER!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от suren » 09 Ное 2007, 23:59

Отивай в оторизиран сервиз за да ти направат настройка през диагностиката.
P.S.
Само незнам защо на този автомобил се занимаваш да слагаш китайски ксенони :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vodkarulez » 11 Ное 2007, 10:42

suren написа:Отивай в оторизиран сервиз за да ти направат настройка през диагностиката.
P.S.
Само незнам защо на този автомобил се занимаваш да слагаш китайски ксенони :mhihi:

Май си много прав и вече определно ми писна и просто ще го разкарам и ще си карам както си ми е писано :)

Благодаря ви за мненията :)

Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series