Скорошни впечатления от застрахователни фирми при щета?
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
Скорошни впечатления от застрахователни фирми при щета?
Колеги замислям се за застраховката нещо.
Какви впечатления имате от изплащане на щети от големите застрахователи в скоро време? Последната половин-една година?
Против кражба знам кои са най-подходящи, интересува ме само ако се налага да се оправя някаква щета кой колко бързо плаща, доколко се прави на интересен и т.н.?
Интересуват ме само скорошни впечатления, че в тая криза нещата се промениха доста.
Мерси
Какви впечатления имате от изплащане на щети от големите застрахователи в скоро време? Последната половин-една година?
Против кражба знам кои са най-подходящи, интересува ме само ако се налага да се оправя някаква щета кой колко бързо плаща, доколко се прави на интересен и т.н.?
Интересуват ме само скорошни впечатления, че в тая криза нещата се промениха доста.
Мерси
Space, pace and grace. www.more-to-come.com
Re: Скорошни впечатления от застрахователни фирми при щета?
Моето впечатление е от преди 3-4 месеца, ДЗИ-Пловдив. Никакви проблеми, описа ми момчето всякакви неща, нито съм давал обяснения, нито съм писал такива - просто огледахме колата и ми даде документите. Дори той ме навиваше да оправяме някой дреболии, но аз отказах
ДЗИ- Пловдив
Уника е друга история - то не са писания, не са обяснения - ето затова се сега съм с ДЗИ.

Уника е друга история - то не са писания, не са обяснения - ето затова се сега съм с ДЗИ.
икономическата обстановка ги е попритиснала... всяка компания се стреми да свие разходите си 

BMW120 написа:Бих казал ... за Дженерали
моля те недеи то може и да са добри но за европа в бг

- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
Преди няколко дена ходих до Булстрад
, че имаше забележки по боята. Докато попълвахме документите се оказа, че съм забравил да маркирам колата за тази година. Въпреки това ми признаха каското само трябваше да я маркирам. Вярно не ма пратиха в същия сервиз като миналия път, но пак са я направили доста добре.
Щети: изкривен таван(на 1 място беше вдлъбнат
), предна дясна врата, ляв заден калник, предна броня, огледала, преден капак, задна броня. Общо взето където видях нещо надрано дори и малко го писах. 

Щети: изкривен таван(на 1 място беше вдлъбнат

- da6ip
- старши ентусиаст
-
Мишу написа:BMW120 написа:Бих казал ... за Дженерали
моля те недеи то може и да са добри но за европа в бгколите им ги крадът все 1 са с надпис открадни ме и ще спечелиш бонус ,тия и в първия панелен гараж да ти скрият колата немогат да я намерят за щети незнам ма за откраднати
е той точно това казва - в триточието е закодиран един изконен български трибуквен термин с кореспондираща трипръстова конфигурация

Последна промяна da6ip на 27 Фев 2010, 11:08, променена общо 3 пъти
- da6ip
- старши ентусиаст
-
Toneloker написа:Преди няколко дена ходих до Булстрад, че имаше забележки по боята. Докато попълвахме документите се оказа, че съм забравил да маркирам колата за тази година. Въпреки това ми признаха каското само трябваше да я маркирам. Вярно не ма пратиха в същия сервиз като миналия път, но пак са я направили доста добре.
Щети: изкривен таван(на 1 място беше вдлъбнат), предна дясна врата, ляв заден калник, предна броня, огледала, преден капак, задна броня. Общо взето където видях нещо надрано дори и малко го писах.
колега какво си правил с тая кола - нещо офроуд така, някакъв авто сървайвъл

мерси на всички за коментарите, засега няма нищо за някои от основните - Евроинс, Алианц, Лев Инс, Армеец... ако някой има директни или индиректни впечатления ("слухове"

- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
da6ip написа:Toneloker написа:Преди няколко дена ходих до Булстрад, че имаше забележки по боята. Докато попълвахме документите се оказа, че съм забравил да маркирам колата за тази година. Въпреки това ми признаха каското само трябваше да я маркирам. Вярно не ма пратиха в същия сервиз като миналия път, но пак са я направили доста добре.
Щети: изкривен таван(на 1 място беше вдлъбнат), предна дясна врата, ляв заден калник, предна броня, огледала, преден капак, задна броня. Общо взето където видях нещо надрано дори и малко го писах.
колега какво си правил с тая кола - нещо офроуд така, някакъв авто сървайвъл![]()
мерси на всички за коментарите, засега няма нищо за някои от основните - Евроинс, Алианц, Лев Инс, Армеец... ако някой има директни или индиректни впечатления ("слухове") да каже, може и на ЛС, може би много хора си имат съображения да не плюят застрахователя си в общественото пространство каквото дефакто е един форум..
![]()
Просто всяко място на, което има дори и леко надрано го писах, но по някакъв невероятен късмет признаха всичко.

За Левинс не съм присъствал, но отива човек да пише 2 щети от лявата страна на автомобила. Задна врата/калник и преден калник/врата не съм сигурен точно. Тоя дето оглежда колата и я снима му казал "хахах тея 2-те неща няма как да станат наведнъж" и му платил само за 1-то.

Мислех да мина към Алианц, че имам познати, които ще ме оправят

Ако се чудиш къде да си направиш каското направо отивай в Булстрад.

da6ip написа:Мишу написа:BMW120 написа:Бих казал ... за Дженерали
моля те недеи то може и да са добри но за европа в бгколите им ги крадът все 1 са с надпис открадни ме и ще спечелиш бонус ,тия и в първия панелен гараж да ти скрият колата немогат да я намерят за щети незнам ма за откраднати
е той точно това казва - в триточието е закодиран един изконен български трибуквен термин с кореспондираща трипръстова конфигурация
Или иначе казано 5 пръстова комбинация с преобладаващ среден

- zarko48
- Потребител
-
- Кара: BMW E90 320D M
Moята кола е застрхована в GENARALI и само проблеми с тях имам преди 4-5 месеца имах за смяна предна броня и халоген ,отрязохаме с 300лева от щетата ,вчера обявих щета за гума от дупка и ми заявиха че е малко вероятно да ми платят гумата а 5 години съм техен клиент и не е имало проблем с тях наи вероятно 6те ги сменям .
- gkgeorgiev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 520Д
Аз имам впечатления от Армеец. За съжаление поисках да ми изплатят драскотини по 3- калника, 2-та капака, тавана, задна броня. Плащат ги мизерно - 160лв на елемент (като се има предвид че е застрахована за 38к и сносните бояджии в София вземат към 250 :/) За съжаление ми се наложи преди 2 месеца и след удар - смяна на предна броня .... разрешиха ми само в доверен сервиз и са ми сложили мамицата им - китайска броня
Аз предпочитам да можех да си взема парите на каса и да си взема оригинална 2-ра ръка от колкото тая ментелива китайска. Та инцидента стана в Русе и ме е яд, че не се прибрах в София и там да заведа щетата. Толкова мудно става че не е истина - месец и нещо им отне! Така, че ако имате сценарии които са подобни на моя, завеждайте щетата в Централата до Интерпред - ще стане много по-бързо оценката и т.н.
Anyway, вече след като се опарих се замислям за валутно каско, както един колега в друг thread беше споменал.

Anyway, вече след като се опарих се замислям за валутно каско, както един колега в друг thread беше споменал.
- jokera_x
- Потребител
-
- Кара: BMW 118d; AUDI A4 TDI
ДЗИ Русе - просто нямаш грижи за колата, и доверените им сервизи са на ниво. Сега правят отстъпки на цените. Просто колеги от Русе идете в ДЗИ.
Карай УМНО, стигни ЖИВ!
- Extravaganza
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW Х5 3.0D, E53, 2006
- Мечтае да кара: колело
В Армеец са ми и двете коли от години, по-точен и коректен застраховател няма на пазара, всички щети ми се плащат навреме и в съвсем реални оценки. Отлични са! Аз непрекъснато имам забележки по колите... 

Extravaganza написа:В Армеец са ми и двете коли от години, по-точен и коректен застраховател няма на пазара, всички щети ми се плащат навреме и в съвсем реални оценки. Отлични са! Аз непрекъснато имам забележки по колите...
Аз също мога да подтвърдя, че Армеец са точни.
Относно другите, мой приятел скоро имаше земане даване с Левинс и остана крайно недоволен.
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series