harman kardon
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
harman kardon
saejlyavam za shrifta kupih ot udarena sedmica harman kardon saund sisitema toest vsichkite subuferi i koloni i usilvatel moyata kola e s no kogato svalih moya usilvatel i slojih noviya i ne stana ne svireshe nishto osven pishtyalkii ne byah smenil kolonite i zabelyazah che v usilvatelya na logic7 ima buksa za optichen kabel i neznam ot kade tryabva da goizvleka ili tam kakvoto da se pravi kolegi molya ako nyakoy razbira da mi dade savet
Имаме 3 седмици и едната като я взехме се оказа без пролоджик 7... в БМВ-Бургас казаха че е практически невазможно някой в Б-я да монтира на такава кола пролоджик 7... съмняваме и да си взел и оптичните кабели към системата... а и щом е от друга кола ще иска и препрограмиране на целият твой автомобил...което е и доста рисково и може да изпатка и някакъв важен блок или платка. По лесно ще ти е да отидеш в една фирма която монтира музикални уредби на коли...голяма фирма и такава с опит и ще ти направят много добро узвучение без риск за колата ти което ще звучи доста като Про-лоджик 7... та може би и ще е по евтино от колкото ти си взел системата...
да прав си коега но аз съм длъжен да пробвам и сега сам порачал оптичен кабел и дано да не ми трябва програмиране има вероятност да не иска засхтото вече програмирано и е работило в друга кола длъжен сам да пробвам а системата я взех за 400лв ако има някакви резултати ще пиша а ако знае някои нещо моля да пише
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series