Карта за бизнес навигацията
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Spoika
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E71 4.0xd
- Мечтае да кара: M3 E92
Карта за бизнес навигацията
Здравейте!
знам че вече е досадно да се пита за тези навигации, но ще се пробвам все пак
понеже ще пътувам до Прага (Чехия) след седмица и бих искал да ползвам навигацията която е BUSINESS, та въпроса ми е как да се сдобия с карта която ще ми помогне?
От темите разбрах че вариантите са няколко: интернет, от БМВ представител оригинален диск, или пак от същите само че пиратско копие.
очаквам вашите съвети и благодаря предварително!
знам че вече е досадно да се пита за тези навигации, но ще се пробвам все пак

понеже ще пътувам до Прага (Чехия) след седмица и бих искал да ползвам навигацията която е BUSINESS, та въпроса ми е как да се сдобия с карта която ще ми помогне?
От темите разбрах че вариантите са няколко: интернет, от БМВ представител оригинален диск, или пак от същите само че пиратско копие.
очаквам вашите съвети и благодаря предварително!
Аз си мисля за нещо такова:
http://cgi.ebay.com/BMW-Sat-Nav-DVD-200 ... .m63.l1177
и аз съм в безисходица, никъде няма
подобен диска

http://cgi.ebay.com/BMW-Sat-Nav-DVD-200 ... .m63.l1177
и аз съм в безисходица, никъде няма
подобен диска

- Spoika
- младши ентусиаст
-
поразровх се в интернет и намерих http://navigationdisk.eu/?p=162
Central and Eastern europe има само за проф.
BMW DVD WEST EUROPA 2008-2 - това е последната карта за биз.
в момента свалям това (BMW DVD Road Map Europe Business 2007-02 ) по-нова не намерих.. http://thepiratebay.org/torrent/3967198 ... s_2007-02_ и се надявам да тръгне. ако стане ще се похваля
Central and Eastern europe има само за проф.
BMW DVD WEST EUROPA 2008-2 - това е последната карта за биз.
в момента свалям това (BMW DVD Road Map Europe Business 2007-02 ) по-нова не намерих.. http://thepiratebay.org/torrent/3967198 ... s_2007-02_ и се надявам да тръгне. ако стане ще се похваля

- OxoBoxo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е(90)335I
- Детайли за колата: Е(90) 335I ->2007г,306к.с, автомат калашников
- Spoika
- младши ентусиаст
-
- georgekodinov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 120d
- Мечтае да кара: Хилядолетния Сокол
Spoika написа:навито не иска да чете диска..българия за Бизнес още я няма
Според мен Business може да чете само оригинални дискове. Аз с колко копия съм опитааал : не е истина

Има дискове при дилърите, но струват към 600 лв. Това за диск с карта на NAVTEQ никога няма да дам ! Затова си взех една навигацийка с iGo8 за 250 лв : кеф ти карти по нета кеф ти друга информация : много по-добре е от тази вградената глупотевина.
- stoni
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31
georgekodinov написа:Spoika написа:навито не иска да чете диска..българия за Бизнес още я няма
Според мен Business може да чете само оригинални дискове. Аз с колко копия съм опитааал : не е истина![]()
Има дискове при дилърите, но струват към 600 лв. Това за диск с карта на NAVTEQ никога няма да дам ! Затова си взех една навигацийка с iGo8 за 250 лв : кеф ти карти по нета кеф ти друга информация : много по-добре е от тази вградената глупотевина.

- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
stoni написа:georgekodinov написа:Spoika написа:навито не иска да чете диска..българия за Бизнес още я няма
Според мен Business може да чете само оригинални дискове. Аз с колко копия съм опитааал : не е истина![]()
Не че нещо, но за Бг БМВ карти нямат..! Всички колеги, които имат дискове от нет-а ще го потвърдят..! Та и аз за сега съм портативна навигация, на Гармин, може да е грозно на прозореца, но ми върши перфектна работа..!

П.П Тфа, че Бизнес-а четял само оригинални дискове си е пълна глупост..! То по тая логика и Професионала трябва да чете само оригиналн дискове,ама не..!

- stoni
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31
Бизнаса чете и ментета ,имам такова и вьрви на пушка но няма карта Бг.Том Тома чета че са пуснали подробна карта за Из. Европа имало и Бг. но е 60 евра, сьвет Том Том са пьлни боклуци не си купуваите най добрите са Сони от опит знам
- georgekodinov
- кандидат ентусиаст
-
stoni написа:Бизнаса чете и ментета ,имам такова и вьрви на пушка но няма карта Бг.Том Тома чета че са пуснали подробна карта за Из. Европа имало и Бг. но е 60 евра, сьвет Том Том са пьлни боклуци не си купуваите най добрите са Сони от опит знам
Дай моля те акъл как и от къде да си взема такова менте.
Аз просто толкова неща наопитах че изхабих нещо като 20-на диска и не става.
Може и устройството ми да е отишло, знам ли. ама като го видя това "Insert navigation DVD" и ми иде да го строша !

Не ми трябва да има добри карти : просто да не го гледам това съобщение всеки път като запаля :-/
- georgekodinov
- кандидат ентусиаст
-
X5 E70 написа:На 1-чката навигацията не е ли кат на Х3-ката, един дисплей дет се отваря отгоре на таблото?
Ако е такава ше ти врътна един диск пък ти ше почерпиш по бира
Същата е.Само си избери марка бира ! :-)
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series