DSC
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
DSC
Спомням си, че някъде четох по този въпрос, но не знам дали беше в този форум или някой от чуждестранните, а тука като претърсих темите, не намерих нищо.
Въпросът е там, че от няколко дни се появява иконката на DSC-то, но не свети постоянно.
Онзи ден на излизане правя ляв завой и трябваше бързо да се изнеса, подадох повечко газ...и се появи въпросната иконка, но не обърнах внимание, защото се появи за части от сек.
Само че днеска сутринта, пак на излизане от един завой / само не си мислете, че си прави експерименти
/ отново се появи, но този път и задницата леко поднесе ляво-дясно. И върха беше на правия участък, тръгвам и DSC-то пак почна да свети.
Не съм натискала копчето на DSC-то.
Защо се получава така, нормално ли е? Ако някой даде яснота по въпроса ще е много добре.
Въпросът е там, че от няколко дни се появява иконката на DSC-то, но не свети постоянно.
Онзи ден на излизане правя ляв завой и трябваше бързо да се изнеса, подадох повечко газ...и се появи въпросната иконка, но не обърнах внимание, защото се появи за части от сек.
Само че днеска сутринта, пак на излизане от един завой / само не си мислете, че си прави експерименти

Не съм натискала копчето на DSC-то.
Защо се получава така, нормално ли е? Ако някой даде яснота по въпроса ще е много добре.

http://bmwpower-bg.net/forums/viewforum.php?f=40
Примигнала е щото точно в този момент ти е помагала да не изправиш завоя. Най-често става при рязко подаване на газ на хлъзгава настилка.
Примигнала е щото точно в този момент ти е помагала да не изправиш завоя. Най-често става при рязко подаване на газ на хлъзгава настилка.
- старши ентусиаст
-
absix написа:http://bmwpower-bg.net/forums/viewforum.php?f=40
Аха.
Еми в 8ч. сутринта явно е хлъзгаво

Но това примигване не значи, че системата е изключена?
- старши ентусиаст
-
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
DSC-то реагира при всяко едно превъртане на гумите.... ти дали го усещаш или не си е отделен въпрос... на мен сутрин на хлъзгави места като дам повече газ на 2-ра и ми присветка задължително... но самото превъртане не го усещам... главно щото DSC-то сработва 

- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
- SLav_Bs
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото набара....
- Мечтае да кара: BMW e**
vesko06 написа:GaD написа:Мен ако не ми мига дсц-то значи има някъде голям проблем![]()
![]()
![]()
![]()
Забавен тип имало някъв проблеми иначе вика

- антонио
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 745d
ако ти излиза иконата дсц има проблем, но ако ти присветва триъгалника няма да се плашиш. дсц не трябва да ти светка изобщо
12 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series