Кожен салон
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Кожен салон
Колеги имам един такъв интересен въпрос
.Мога ли да си поръчам при
нашите дилъри кожен салон,т.е. да ми сменят салона при това да го направят читаво?Цената дали ще е като тази от каталога.Четах подобна тема май при Е 46 и там пишеше за "ретрофит" и там имаше и сайт и т.н.
Някой прашил ли е такава щуротич шообще

нашите дилъри кожен салон,т.е. да ми сменят салона при това да го направят читаво?Цената дали ще е като тази от каталога.Четах подобна тема май при Е 46 и там пишеше за "ретрофит" и там имаше и сайт и т.н.
Някой прашил ли е такава щуротич шообще

- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Кожен салон
Съмнявам се тука некой дилър да се занимае с тва. По-добре посети "Кожен свят" в НДК.
- Huku
- ПотенЦял
-
Кожен салон
Еми звънни им на дилърите и ги питай. Иначе тука има един пич(discus) дето май добре се справя с претапицирането .
Иначе си пиини още неколко...
Иначе си пиини още неколко...
- Денислав Шишев
- DS Motorsport
-
- Кара: BMW E46 M3 & E90 LCI
- Детайли за колата: 04' E46 M3 Coupe, 6 speed manual transmission, titansilver metallic, Full options, full Magnaflow exhaust system, K&N intake
Според мен колега ще е изключително глупаво да претапецираш салона на кола 2007г!Най-добрия вариянт според мен,щом искаш толкова мнг кожа си я поръчай оригинална
Това си е лично мое мнение!Успех 

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
MaXimal написа:Аз досега претапецирана кола в България която се доближава до качеството на оригиналната кожа не съм виждал.
Много точно и на място казано!

Колкото и да е добра изработката (говоря за БГ), никога, ама никога няма да е като оригинала!
ICE написа:MaXimal написа:Аз досега претапецирана кола в България която се доближава до качеството на оригиналната кожа не съм виждал.
Много точно и на място казано!![]()
Колкото и да е добра изработката (говоря за БГ), никога, ама никога няма да е като оригинала!
Оригинала, за който платих около 5 бона, се олющи на гърбицата (спортни седалки), която първо докосваш с дупарата (външната част), като сядаш, на втория месец.
Познай... мениджъра по гаранциите каза, че нито съм първият, нито последният, който си "жули" кожата с капсите на дънките

Да съм бил писал на customer.service@bmw.com със снимки (макър, че гарантира какъв ще бъде отговора - т.е. отрицателен), той няма как да го зачете като гаранционен проблем и да го оправят.
Демек.... _)_
Утре може да сложа и снимки да видите....
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
absix написа:ICE написа:MaXimal написа:Аз досега претапецирана кола в България която се доближава до качеството на оригиналната кожа не съм виждал.
Много точно и на място казано!![]()
Оригинала, за който платих около 5 бона, се олющи на гърбицата (спортни седалки), която първо докосваш с дупарата (външната част), като сядаш, на втория месец.
Познай... мениджъра по гаранциите каза, че нито съм първият, нито последният, който си "жули" кожата с капсите на дънките![]()
![]()
![]()
Да съм бил писал на customer.service@bmw.com със снимки (макър, че гарантира какъв ще бъде отговора - т.е. отрицателен), той няма как да го зачете като гаранционен проблем и да го оправят.
Демек.... _)_
Утре може да сложа и снимки да видите....
Mcar винаги предупреждават някой който си взима кола с кожен салон да внимава какви са му дънките отзад.
И аз нося дънки които имат капси или метални копчета, но такъв проблем нямам.
- vodkarulez
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW G80 M3 Competition xDrive
При 3-та серия кожата е под всякаква критика. Особено на спортния салон. На моята Е90 с лемонената кожа и спортни седалки , на места беше паднала боята. Просто без коментар. При 5-та и 7-ма ситуацията е на светлинни години. Питам се ЗАЩО ?
п.с. 3-та. Това е една от най-големите издънки на БМВ , коженият салон. Амортизира се по-бързо от реакцията на миниум и бронз.
п.с. 3-та. Това е една от най-големите издънки на БМВ , коженият салон. Амортизира се по-бързо от реакцията на миниум и бронз.
Специалист-Икономист
- Huku
- ПотенЦял
-
Кожен салон
А какви са предимствата на кожата пред останалите тъкани?
- vodkarulez
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW G80 M3 Competition xDrive
Re: Кожен салон
Huku написа:А какви са предимствата на кожата пред останалите тъкани?
Лукс и създава впечатление за комфорт .
Специалист-Икономист
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series